BDDK 100 Personel Alım Duyurusu
-
Arkadaşlar sınav için puan türlerinin açıklanmamış olması, sınavın mayıstan sonra yeni puan türleri çin açılacağı anlamına geliyor olabilir mi?
-
@paretowilfredo Destek hizmet olarak alacağı kadro nedir üstad ben arastirdim ama bisey bulamadim bilginiz var mi
-
@WilliamNiskanen BDDK Uzman yardımcılığı kardeşim. Destek Hizmetleri, özellikle eğitim ve tez işleriyle uğraşıyor kurumda. Bu alanda BDDK Uzmanları çalışıyorlar.
-
@paretowilfredo üstad bankacılık alanı uzman yardımcılığı kadrosu nedir ne iş yapar bilgilendirebilir misin
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/889/meslek-tanitimi-bddk-murakıplığı-uzmanlıkları/28
Şöyle genel bir tanıtım yazdık dostlar. Göz atın üzerine istişare edelim
-
@paretowilfredo hocam bddk sınav ilanı sizce kpss öncesinde gelecek mi ? Bu konuda duyumlarınız var mı sağlam
-
@Lex-fori Kardeşim BDDK'dan haber alabileceğim kimse yok malesef. Ancak tahmin yürütebilirim. Ben KPSS öncesi olacağı kanaatindeyim, çünkü en ciddi personel kaybı yaşayan kurumlardan birisi BDDK. En süratli biçimde alımı yapacaklardır. Olur ha sarkarsa da KPSS sonrası ilk ilanlardan olur muhakkak.
-
@paretowilfredo hocam bddk alım yapacak diye haber çıktı ama şimdi zatem kpssleri mayısa çektiler malum.
eskiden temmuzdu. alım var dendi sınav ilanı yok ortada. sınav ilanı gelecek, başvurusuydu sonra sınava davet için puanların değerlendirilmesi sıralamasıydı derken bu yazdıklarımı göz önünde tutarak,tecrübenize dayanarak sınavın kpss öncesine yetişme ihtimaline yüzde kaç veriyorsunuz? sizin tecrübenize göre yani... -
Dostlar hayırlı olsun İlan düştü:)
-
@joeblack16 kendi sitesinde bulamadim hocam nerde yayinlandi acaba?
-
@joeblack16 hocam goremedim ya
-
Devlet Personel Başkanlığından ilana ulaşabilirsiniz
-
İlan geldi benim puanım yetmeyecektir personel başkanlığı sitesinde var ilan
-
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/914/bddk-murakıplık-uzmanlık-alım-i̇lanı-2017/
Başlığı açıp ilanı koyduk dostlar ordan devam edelim sınava dair konuşmaya, ayrıntıları paylaşmaya.
-
@dedektif BDDK 100 Personel Alım Duyurusu içinde söyledi:
@mhmmt Kardeşim genel olarak sınav hakkında bilgi verebilirsen güzel olur, soruların zorluk derecesi nasıl ? Daha önce bu tür sınava girmeyenler için bu sınav için tavsiyen var mıdır ? vb.
Bir önceki sınavın yazılısını geçtim testte elediler. Sınav o kadar zor değil sıkı bir çalışmayla bir ayda çok rahat geçilir. Önümüzde vergi müfettişliği vs gibi klasik sınavlar var o sınavlara da hazırlık yapılmış olur. İngilizcesi zor değil 50-55 puan bandında yds niz varsa mutlaka çalışın.
İngilizce için bol bol çeviri yapın reader at work yada suat gürcan ın çeviri kitaplarından
İktisat için Hipotezi tek geçerim artı mahfi ile ercan kumcunun makalelerini okuyun birazda işlemsel sorulara çalışın denklem vs. Zamanınız kalırsa Edal ünsaldan göz gezdirin
Hukuk için çok detay çalışmayın alt başlıkları olan konulardan soru gelir örneğin cezayı azaltan haller borcu sona erdiren haller vs.
Maliye de Classic Maliye mutlaka okunmalı yeni baskısı çıkmışsa onu alın. ek olarak Abuzer pınarın maliye politikası okunabilir.
Muhasebe içinde ilhan kılıcın monografi kitabı yeterlidir. bu kitapları adam akıllı çalışırsanız bir ayda biter..
BDDk istanbula taşındığı için bu sınava girmeyeceğim. Puanı 83-84 üstü olan arkadaşalar asılsınlar.
-
Sınav istanbulda mı oluyor?
-
Muhasebe de mongrafi mi soruyorlar