Hangi A Grubu Mesleği yapmak istiyorsunuz?
-
Sgk Müfettişlik diyim ben de
-
SPK Uzman Yardımcılığı
Borsa İstanbul Uzman Yardımcılığı
İdari Yargı Hakimliği bunlar tam hayalim yabu meslekler dışında a grubunda hiçbir meslek ilgimi çekmiyo.Bana göre değil yani guy vmy sayıştay falan .
-
ilk olarak sayıştay denetçiliği ikinci olarak sayıştay denetçiliği son olarak da sayıştay denetçiliği.
-
Dostlar dunyada cennet yok, bu devirde elimizdekine de şüķür diyorum... tabi daha iyisini zorlamak gerek ama olmazsa olmaz degil hic bir meslek.
-
Hukuk kazanamadigim için çok üzülmüştüm maddi sebeplerden 1 yıl daha hazırlanamamıştım. O cübbeyi giymek de benim en büyük hayalim bu sebeple idari hakimlik diyorum:)
-
Devlette değil de özel sektörde farklı işler yolunda daha sağlam ilerlemek.
-
Peki tavsiye edilecek, 'su meslekten ben çok memnumum ', 'falanca meslekten arkadaşım çok memnun' vb tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlar kimlerdir ?
" Danisan pişman olmaz " derler bizim orada
-
İdari hakimlik istiyorum da o beni istemiyor. Platonik işler...
-
1- idari hakimlik
2- sayıştay
3- herhangi bir merkez uzman -
A grubu meslek deyince dar anlamda 657 ye bağlı çalışılan meslekler olmalı bana göre müfettişlik uzmanlık gibi. Geniş anlamda ele alırsak benim için zirve merkez bankasıdır. Sonra sayıştay denetçiliği ve idari hakimlik gelir. İşin açığı kpssye hazırlandığım ilk yıllarda müfettişlik hayallerim vardı tabi o zaman müfettiş yardımcılarının yeterlik sınavlarını verseler bile yıllarca kararname beklemek zorunda kaldıklarını bilmiyordum. O yüzden öncelikli hedefim idari hakimlik olmakla beraber Ankarada merkez uzmanlık yapmak. Zaten nerdeyse hepsi aynı maaşı alıyor.
-
@ezo neden olmasin:)
-
@aristotales Ben bu ülkede daha yaptığı işten memnun olan görmedim.
-
İİBF li 'herhangi bir mesleğe' muhtaç durumda iken bu başlığın hortlaması şaka herhalde
-
devlet gelir uzmanlığı
-
Devlet gelir uzmanlığı olsunn kapansın bu defter:-)