MESLEK TANITIMI: BDDK Murakıplığı, Uzmanlıkları.
-
@joeblack16 söyledikleri REALİTEYLE ölçüşmüyo diyen mi oldu? adam gecen sene bu kadar düşük kapattığına inanmıyor bu işte bi yanlıslık olmasın diyor okuman mı yok?gecen sene nasıl 78 lere düşebildi diyo. gecen sene öyle kapattı bu sene kacla kapatacağını acılırsa görecez ama aynı da kapatabilir alım sayısı gecen seneye göre 2 katına yakın daha fazla
-
@dr.-price hocam bak şimdi bunlardan birine başvuran değerine başvuramıyor gecen sene murakıplıka başvurup 85 altında 80 e kadar bir cok kişi elenmiş belli ki. bankacaılık uzman yardımcılığına başvuranların sayısı da 78 e kadar düşmüş bence gayet normal bir durum var ortada.
-
@Affectio-Sctts Senin cümlelerini onaylar nitelikte konuşmuştum sanırım yanlış anladın..Neyse
-
@joeblack16 kardeşim özür dilerim kusura bakma yanlış anlamışım
-
@Affectio-Sctts Önemli değil kardeşim
-
@Affectio-Sctts diğerine başvurulamadığını hesaba katmamıştım eyvallah açıkladığın için. inşallah diyelim o zaman.
-
@joeblack16 bu sene atıyorum 85.8 civarı kapatsa diyelim kpss2016 da 85.8 ile 84.6 arasında 1.2 puan var bu sene belli puanlarda yığılma cok fazla oldu 1.2 puan 1000 kişiden fazla yapar bu sene için gene de cok cıkmaz diyorum ben..( ayrıca alınacak kadro gecen senekinin 2 katına yakın onu da hesaba katmak lazım)
-
arkadaşlar buranın çıkmış sorularına nerden ulaşabiliriz bilgisi olan var mı?
-
@paretowilfredo Hocam ne zaman gelir sizce ilanı?
-
En kısa zamanda gelse iyi olur ilansızlıktan öleceğim yani
-
-
Murakıp yardımcılığı ve murakıplik da ücretler nedir? Tüm formu okudum birşey bulamadım
-
@krm01 murakıp yrd 4 bin tl alır. Yeni murakıp olan kişi 4.800 tl
-
@aliveli bddk uzman yard bankacilik uzman yard ne kadar aliyor
-
@aliveli 5 bin civarı almıyormu yard.
-
uzman yrd ve murakıp yrd malesef 4 bin ile başlıyor dostlar
-
@aliveli çok azmış.. yani müfettiş seviyesinde bir kadro için çok az başlangıçta.. hele hele istanbul için... murakıpsın, evli değilsen mecbur ev arkadaşın var.. öğrenci styla devam istanbulda öyle gözüküyor!!
-
@aliveli Pareto murakıplığın maaşının iyileştirildiğinden bahsetmişti. Sanırım 666 dan sonra düşen maaşlar murakıplık için arttırıldı..
-
@uzmanyrdd hayır hocam 666 dan sonra tekrar yasal düzenlemeyle düşürüldü
konuya ilişkin http://forum.tercihiniyap.net/topic/297/üst-kurulların-maaş-mücadelesi-666-sayılı-khk-6704-sayılı-kanun/2 -
@aliveli Biliyorum paretonun bahsettiği sonra tekrar iyileştirildiği..