Guydaş goy goy sayfası :)
-
Neyse kaşarlandık artık 9:29'da herkesin gözler o cirkin saatte... 29, 30 oldugu anda beni at yerine koyup basla! demesi var ya..
-
@pomak sorması bile güzel bişey sıkıntı cevapta çok olumlu veya olumsuz olarak değerlendirilecek cevap değil bi bilgisi yok belliki
-
@keynesin-amcası eskisini çok sevdiysen yine aynısını yaparız hocam
-
bana en son biri tavsiyede bulunmştu burdan.adnı hatrlayamadım şimdi."çık gez iyi gelir" ws demişti. o gün bugündür geziyorum.durduramiyorum kendimi. ders çalış diye tawsiyede bulunanları bile bu kadar takmamışımdır.
-
@kozexpo onu kastetmedim zaten kardeşim tehdit edecek hali tabi yok ama bakın böyle bi durum var ortada alım olmazsa böyle böyle olur gibilerinden bi konuşma geçmiş.
-
@aycan yok kalsn iyi bu:)
-
hahahaha @kubraguy
-
@kozexpo gerçekten baskı mı yapmışlar inanmıyorum ben buna , birilerinin demesiyle insan vazgeçer mi
-
@ddguy Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo Adana 001 kebab hocam kordon da
denicem. cevabı burdan yazarım:) inşallah iyidir:))
-
@keynesin-amcası ben de sevdim bunu net oldu
-
@aylin-yılmaz Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo gerçekten baskı mı yapmışlar inanmıyorum ben buna , birilerinin demesiyle insan vazgeçer mi
çocuk öyle demişti valla.
-
@10sanli aynennn..
-
@bombiksmori başta anlamadım ne cavusuydun dede dedim debboy dedi, o ne dedim eşya falan saklanan yer dedi haa depo dedim yok debboy dedi bende bişey diyemedim anladım debboy dedim
-
Konu nedir ben kaçırdım yine okuyamadim sayfaları @aycan hocam iyi ki gitmedin ya korktum eksiliyoruz diye bide @keynesin-amcası na iyi yukleniyoduk senle
-
@10sanli icra hukuku çözüyordum en son , dizlerim ağrıyınca ara verim diye kalktım 12 olmuş
-
@10sanli sen miydin yoksa?. nasıl ihtiyacım warmış meğer.ev de kendimi ders çalştrmaya zorlayıp.sonrada ders çalşamadğım için vicdan yapıp bunaltmaktan ruhum çekilmiş resmen.dışarda hayat var gençler.boşwerin naci ağbalın keyfini.çkın gezin.D
-
@kozexpo afiyet olsun hocam
-
yok valla ben değildim ben genelde calısmaya itmeyle görevliyim @kubraguy
-
@10sanli aaa yok o zaman yaa.sen benim kafada değilsin
-
@aylin-yılmaz ya ne kadar çok çalışıyonuz hocam ben calisamadikca catliyorum şu an