Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz kurum mülakat derken yıpranırsınız alt yapınız var zaten sınava 1 ay kala bu konuları biliyorum zaaten deyip atlarsınız alt yapısı olan 2 ay gibi kısa bir sürede eski seviyesne döner
-
@aycan valla bende bilmiyodum o tweeter i ama az biraz çakmaya başladım
-
@pomak Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
Konuşmayı aktardım sadece arkadaşlar bana aslında olumsuz bişey gibi görünmedi yoksa yazmazdım buraya. Bana hala ilan gelebilecekmiş gibi geliyor ama ders çalışamıyorum orası ayrı varsa bi taktiği olan şöyle şuraya bıraksında nemalanalım bizde he diyosanız ki taktik maktik yok o zaman işler değişir
bam bam bam kardeşim:)
-
Gençler arkadaşım, muratın dersane hocaları nisanda sınav var diye çok kesin konuşuyolarmış dedi bzm mecliste bağlantılarımız var sınav kesin demişler dedi o da arkadaşlarından duymuş
-
@ddguy gerçekte hiç arkadaşımız kalmadığı için , seninle aynı durumda olan insanlarla konuşmk iyi geliyo
-
nisan duyumunu kim söylecek die beklioyodum.beklenen kişi geldiiii.D
-
@keynesin-amcası kpss zor ama ya şuan kpssye yönelik çalışıyorum ben
-
@keynesin-amcası hocam Nasılsıniz acaba bugünlerde
-
@jevons sınav nisandaysa ilan bu ay ya da martta gelir
-
@kozexpo olmuyo işte bi başlasam devamı gelicekte adım atamıyorum
-
gelini ben değilim yav kim hem ne algısı bayya yazdınız kim ne yazdı kaçırdım
-
@ddguy biraz zaman geçirmem lazım çabuk çözülebilir gibi duruyo gençler bi yazın twitter hesaplarınızı da ben takip edeyim olası bi etkinliğe hazır olsun
-
@aycan sen yaz bi
-
@pomak hocam sende başla artık günü erteledikce insan hiç baslayamiyo sınava çok az kaldı
-
@aylin-yılmaz hocam ben ilanın martta geleceğine inanıyorum baştan beri
-
@aycan hocam kitabı attıgın için teşekkür ederim senden önce ilan ettik geri geldiğini de kusura bakma
-
@ddguy emizigini kaybetmiş bebek gibi
-
@jevons bana ilan hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo
-
@keynesin-amcası o nasıl bi tabir
-
haftaya gelecek ilan yazıyorum buraya