Guydaş goy goy sayfası :)
-
Ben en iyisi kendi siyasi baglantılarımı devreye sokayım bu bőyle olmsyacak:) naci ağbal beyfendiye hemsehrilik kontenjanindan bi bag kurmaliyim acilen:)
-
Bi şey sorcam @pomak hocam in dediğinde umut var mı ben anlamadim kim ne demiş
-
bende önceleri sizin gibi hep ders çalışıyordum önceleri sonra hep ders çalışmakla atanamayacağımı anladım akışına bıraktım çok fazla yüklenmeyin gençler
-
@10sanli hocam niye adamin ustune gidiyosun debboysa debboydur nokta:)
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
Ben en iyisi kendi siyasi baglantılarımı devreye sokayım bu bőyle olmsyacak:) naci ağbal beyfendiye hemsehrilik kontenjanindan bi bag kurmaliyim acilen:)
bayburt:) tam bir metropol:))
-
@bombiksmori en büyuk kazıği herzaman hemşehrlikten yersin demedi deme bak.hic ordan girme konuya.D
-
@bombiksmori bayburt küçük diyorlar zorlarsan dıdısının dıdısı çıkar gibi
-
@ddguy yok ya buraya üye oldum olalı doğru düzgün çalışamıyorum bu gidişle ben de silecem hesabı
-
@keynesin-amcası sonsuz katiliyorum hocam:))
-
@ddguy korkma hocam sayfanın kurucu üyesi olarak burda yer almaya devam ediyorum bu arada twitter açtım şu an pek anlamıyorum nasıl kullanıldığını ama davamıza destek olmak için bunu da öğrenicem
-
@keynesin-amcası zorlamayla çalışıyorum resmen
-
ya cidden anlamadım basta o yuzden sordum bide beni yanlış cıkardı ikinci kez sorunca:) @bombiksmori
-
@aylin-yılmaz insanın bi aklı burda oluyo demi ne konusuyolar diye
-
@kozexpo hemen de dalga gecin:))
-
twitter da keynesin gelini diye bi hesap gördm yoksa o da mı sensin @keynesin-amcası yakında keynesin tüm aileyi tanıcaz
-
@keynesin-amcası algının böylesi oldu mu hocam bari bize yapma :))
-
Konuşmayı aktardım sadece arkadaşlar bana aslında olumsuz bişey gibi görünmedi yoksa yazmazdım buraya. Bana hala ilan gelebilecekmiş gibi geliyor ama ders çalışamıyorum orası ayrı varsa bi taktiği olan şöyle şuraya bıraksında nemalanalım bizde he diyosanız ki taktik maktik yok o zaman işler değişir
-
Aleyna Tilki bile benden önce atıldı hayata ne diyim kız bana tur bindirdi
-
Dostlar ben bu hafta için umıtlenmeye başladım 2 gündür ilan gelmesede olumlu bişey olacak gibi bunu da maliye bakanının 1 haftalık kayıbına baglıyom. Bize mujdeyle dönecek gibi... Cevap vermese bile gözlerim arıyo bakanı
-
@keynesin-amcası biraz zorliyim diyorum ama korkuyorum:)