Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan bu zirve oldu yaa ne yaptınız hocam
-
@aycan Her sabah müslüm dinliyorum o bende de var
-
@Kutyler dahası da var da şimdi grupça intihara sürüklenmeyelim eski şarkılara ve türkülere özel bir ilgim var içimden geldi valla hocam
-
@Kutyler sabah sabah müslüm dinleyebiliyosan helal olsun hocam iyi yürek var sende
-
@Kutyler ahmet aslan çok severek dinlerim..ozellikle susarak őzlűyorum favorimdir:)
-
@aycan Güzel bir şarkı ama,epeydir dinlememiştim kendi adıma teşekkür ederim
-
@aycan Hem de nilüfer parçasını dinliyorum ''Sensiz ömrüm olsunnn'' kısmı alıyor beni benden
-
@bombiksmori o da çok güzel parçadır hocam minnet eylemem var tabi bide
-
@Kutyler minnet eylemem nirvana hocam:))
-
@Kutyler rica ederim efenim ne demek beğenildiyse ne mutlu bana kendimi grubun dj i gibi hissediyorum bazen güzel parçaları beklerim
-
@aycan olur tabi ki,orjinal bilinmedik çok şarkı var bende zevkle tabi,sizden de devamını bekleriz
-
dj akman dinleyin.
-
@bombiksmori adam müzik yapıyor hocam,gelip geçici parçalar değil.. iyi müzisyen veselam
-
@kozexpo yükseği ne yaptın hocam
-
@Kutyler müslüm gürsesin severek dinlediğim parçalarından biridir adam şarkı söylemeyi biliyor ya
-
@Kutyler duruo hala gitmiyorum:) burda bddkya gircek olan varmı düşünen?
-
@kozexpo hocam bir şekilde farklı bakış açınızı ortaya koyuyorsun grubun rengisin resmen
-
@aycan Çok dalga geçtiler rahmetli ile avam tabakası sanatçısı diye ama ömrünün son senelerinde hakettiği ilgiyi gördü şükür O bizim babmızdı be
-
@Kutyler çünkü son yıllarda saf arabesk değil fantazi arabesk ve ülke tarihinde pek rastlanmamış bir şekilde popla arabeski harmanladı ve bence çok da iyi oldu çok da güzel oldu yalnız beylerin bu müslüm gürses aşkını hala daha anlayabilmiş değilim üstünde çalışıyorum
-
@aycan güzel söylediniz hocam.Herşey teomanın paramparça şarkısının cover'ı ile başladı zaten.Demek ki bizi en iyi müslüm baba ifade ediyor,naif,temiz,saf çaocuklarız biz hepimiz