Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kozexpo galiba yok ingilizce çeviri herkesin gözünü korkutuyor anladığım kadarıyla
-
@Kutyler o cover ı ilk dinlediğimde bu ne ya dedim ikinci dinlediğimde fena değil dedim beşten sonra müthiş bir çalışma olduğuna kanaat getirdim o yüzden ayrıdır bende yeri saydığınız özelliklere sahip olduğunuz konusunda şüphem yok hocam mantıklı bir açıklama beni tatmin etmedi o ayrı
-
@aycan Teşekkür ederim hocam,siz yine de öyle düşünün bence,tatmin olmaya bakın yani 90'larda ki jiletçi kardeşlerimize de buradan selam olsun ASIL ONLAR BU TANIMLAMALARI HAKEDİYORLAR Bir neslin,kimsesizlerin babası olmuştu gerçektende,çok içten sevildi hep
-
@John-Nash hocam yani ilanı referandum sonrasına bekleyelim diyon
-
@ddguy tam öyle demiyorum ama öyle bilgi aldım doğruluğu elbette tartışılır. Yarın hatrı sayılır birine ulaşacağım bakalım ne diyecek ankara da maliye bakanlığında eski hesap uzmanıydı dağıtılmadan önce. Şu an yine bakanlıkta
-
Bu ileti silindi! -
@John-Nash gözüm kulağım sende hocam cuma da etkinlik olabilirmiş sanırım @neytullah hocam öyle bi şey paylasmis
-
@ddguy bilmiyorum bi arkadaş çok zor durumda olmasına rağmen harçlığını göndereceğini söyledi hesap no istedi belki onun payı vardır gönderdi mi bilmiyorum. Annesi de hasta imiş dualarınızı eksik etmeyin. Neytullah a iletmiştim cuma günü olabilir diye kararlaştırmıştık sonrası ne oldu bilgim yok hocam
-
@Kutyler bence Müslüm Gürses in yanlış anlaşılmasının sebebi o jiletçi arkadaşlar resmen adam hakkında algı yarattılar sevmiyorum onları bu yüzden bu konuyu araştırma konum haline getiricem en yakın zamanda altından farklı psikolojik ve felsefi nedenler çıkarmış gibime geldi tez Konusu yapılabilecek bir durum
-
Ben hasta oluyorum galiba ya
-
@aycan O kadar da değil bence hocam Büyük şehirlerin hızlı ve seçkinlerin(kendisini öyle sananların) kendi özel dünyasında kendisine yer bulamamış,hor görülmüş,kendisini ikinci sınıf insan gibi gören ve böyle muameleye tabi tutulan kardeşlerimiz kendilerini Müslüm babanın şevkatinde buldular.Rahmetli, yapmayın çocuklar! Beni güç duruma sokuyorsunuz derken,onları aslında kimse daha önce böyle uyarmamıştı.Onun için çok sevildi baba.Aslında imkan dahilinde içten çok saf temiz duyguları olan kardeşlerimiz diye düşünüyorum ben.Halkın bizatihi kendisi onlar Eğitim eksikliği olması onların suçu değil, devletin.Bizi atamayan aynı devletin diyeyim konuyu guya bağlayayım sizin tez konunuza da bir fikir vermiş olayım
-
@10sanli kendine dikkat hocam grip misin hayırdır
-
valla burnumun içinde garip bi gıdıklanmalar oluyo heralde grip olcam @ddguy
-
@10sanli sıcak çay ıhlamur nane limon bi şeyler iç hocam dinlen
-
@Kutyler üşenmeyip böyle detaylı bir açıklama yaptığın için teşekkür ederim hocam çabana saygı duydum bu söylediklerini düşüneyim bi işin sonu ufak bir münazaraya dayanacakmış gibi bir his var içimde guy dokundurman hoş oldu
-
insan bi geçmiş olsun der.. sevindin mi yoksa @aycan
-
@10sanli benim dememle geçecekse sana çoktaan geçmiş olsun ömer
-
@aycan Gerçek adını öğrendikk @10sanli ömerr
-
Bunu belirtmiştim ben zaten ismimi söylemiştim ne o fuat avni falan mı sandınız acaba @aylin-yılmaz
-
Aycan 10 yıl öncede kaba saba bi kızdın hala aynısın azcık geliştir bu konularda kendini @aycan