Guydaş goy goy sayfası :)
-
@guyan-gelmiş neresine ekleyelim hocam
-
@canaycan goygoy ve mücadele
-
Grubun ismi güzel olmuş bugün duyum filan var mı
-
@10sanli canım oynamak istediğinden değil hayra vesile olalım diye seni kurban seçmiştik ama kınayı sorduğuna göre sen dünden razıymışsın hocam
-
@aylin-yılmaz olmamı şubatta 3000 gelecek diyen de var bu sene alım yok diyen de hangisinden verelim
-
bi arkadaş 1000 teftiş 1500 e yakında guy alımı olacak dedi ama kpss'den sonra 2017 ile olacakmış
bitanesi de net bilgi aldım alım olacak ama sınava kadar yetişmez diyolar istanbul sadece 1100 civarındaymış öyle dedi yani gelirse sınava cok yakın bi zaman dilimin de olurmuş öyle dedi @aylin-yılmaz bu duyumlar üzerine azcık tartışmalar oldu forumda
-
@guyan-gelmiş hocam çok gűldűm. Kanayan yaramıza parmak basmışsınız;)
-
@bombiksmori ilk zamanlar ben çok etkileniyordum afedersiniz ama sazan gibi kesin gibi bakıyordum şimdi bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor duyumlar:)
-
artık alıştık durum stabil her ay bi duyumcumuz oluyo @aylin-yılmaz sende ne var ne yok tgrt ile işler nasıl
-
@niloya hocam seni de bekleriz buraya
-
Akşam görüşürüz yine Tgrt etkinliğinde
-
hahahaha senin bu tgrt ile ugrasın beni benden alıyo tam 00.00'da mıydı @aylin-yılmaz
-
@canaycan gelmem mi Valla çok iyi oldu böylesi:)
-
@10sanli dün beni hiç yayınlamadılar ya bugün yine gelcem etkinliğe insan mutlu oluyo tweeti yayınlanınca
-
@niloya demi ya rahat rahat muhabbetin dibine vururuz artık
-
@aylin-yılmaz akşam daha fazla tweet atmalısın o zaman
-
@10sanli evet bi saat sürüyo zaten arkadaşlar önceden beri yazıyormuş ben daha 2 gündür yazıyorm:) sevdim bu etkinliğe
-
@aylin-yılmaz yakında iş bulabilirsin orda
-
@canaycan halay başı olursun artık
-
@canaycan arada kısır çay imkanı da olsa keşke