Guydaş goy goy sayfası :)
-
@Phoenix cahilliğime verin hocam tam tahayyül edemedim yani nasıl bi video olacak?
-
@bombiksmori Yani forumda bir başlık açıp blog sayfası gibi tek tek konuları anlatsak, soruların üzerinden geçsek, videolu fotoğraflı anlatımlar felan olsa.. Bir nevi sınav günlüğü gibi bir şey. Aslında her sınav için yapılabilir.
-
@Phoenix aslında çok güzel düşünmüşsünüz ama biraz zahmetli duruyor sanki. Yani gözünüz yememekte haklı:) naçizane fikrim öncelikle bu konuda talep olup olmadığına bakılsa daha isabetli olacağı yönünde
-
Zaman çekilmezken bile hızlı akıyo. Daha dün ilan gelsin diye kendimizi paralıyoduk. Çok şükür geldi ama kader kalemi bizi listeye bu kez de dahil etmedi. Nasip olan herkese başarılar dilerim. Alacağı maaşın her bir kuruşunu hakedecek olan kazansın. Haydi kaleminize kuvvet:)
-
@bombiksmori İnşallah sen çok daha iyi bir yeri kazanacaksın. Hayatta her şeyin bir sebebi vardır bu sebepler için yaşıyoruz. Allah ne derse o olur biliyosun. Nasipten öteye yol yok. Şuan yapabileceğin en iyi şey beklemek sabretmek umudunu kaybetmemek. Bak bu yıl çok daha farklı olacak bir çok yer sınav açacak kpss ye var gücünle çalış. Ben forumda senin gibi yazanları görünce canım acıyor üzülüyorum ve çok dua ediyorum sizin için.
-
@Ülkü güzel temennileriniz için çok teşekkürler hocam:)Zaten 4. senem yani tanıdık bi his benimki. Bu sene kpss ye girmiyorum. Tercihimi alesten yana kullandım. Bi de bunu deneyeyim:) herkes nasibini yermiş. Bizde elbet dönüp dolaşıp nasibimizi buluruz inşallah:)
-
Sonuçlar açıklanmış sayın guydaşlar:) listedesinizdir inşallah..
-
@bombiksmori listede olan çok kişi var ama forumda çok takılan sınırdan kaçıranlarda olmuş üzüldüm
-
@aliveli sanki mülakata kalıp ordan elenmek daha zor hocam. Bu aşama biraz daha çabuk atlatılıyo
-
@bombiksmori o da var tabi hayırlısı hangisiyse o olsun
-
Sayfamız 'en popüler başlıklar' arasında beşinci sıraya gerilemiş:( bizi goy goy yapmaktan alıkoyan sistem utansın
-
@bombiksmori bu sayfada olanların çoğu ziyaretçi durumuna düşmüş. Ne oldu ki acep Guy olumlu sonuçlanmayınca canları sıkıldı ve hesaplarını sildiler sanırım.
-
@Antimülakat bizim de canımız sıkıldı ama ertesi gün kalkıp cam silince geçti hocam:) hayat dewam ediyo...:)
-
@bombiksmori sen başkasın şarkısını Tarkan'dan sana armağan ediyorum
-
@Antimülakat eksik olmayın hocam:))
-
Bu ileti silindi! -
Yarın KPSS ye girecek olan herkese başarılar.
Siz böyle karıştırmayın, sakin kalın
-
Herkese geçmiş olsunn:)en hayırlısından güpgüzel puanlarınız olsun inşallah:)
-
Ne günlerdi bee...
-
@burcuburcu :)) burdan kazanan oldu mu acaba ? ben o kadar çabaladım bursa yüzünden sınava bile giremedim