Guydaş goy goy sayfası :)
-
@Mega5006 tabi canımmm
-
@ddguy her zman derim kimsenin pesinden kosmaycaksin o gelecek seni bulacak bundan sonra ilan verecekler düşünsün
-
bireysel olarak bakana cumhurbaskanına yazcam ama artık etkinlik var diye zaman ayırıp twit atmayacağım .. Komedi ve dram bi arada. Tgrt twit atmak bile daha etkili .
-
@miss-smith biz olmasak adamlar kanali kapatacak
-
@miss-smith aynı şeyi düşünüyorum Tweet de bizi aştı çok saçma ya geçen seferde aynı iptal oldu madem degistirilseydi kişi
-
-
İstihdamSeferberliğine Destek
Gündemde buna yazın bakanlarıda taglayın
Aynen kopylayacaksınız işaret vs yokHer kadro isteyen yukarıdaki gündeme yazıyor
-
Alin kim ? @miss-smith
-
-
@miss-smith zaten tgrt bize muhtac bizde ona birbirimizi tamamliyoruz ne o izleniyor nede biz tt oluyoruz
-
Ilan gelsin mahallecek tgrt izliycez
-
@miss-smith haha beklentiyi fazla mı yükselttim ki naçizene foto hazırladım arkadaşlar sonra bu muydu diye beni yerden yere vurmayın
-
@aylin-yılmaz valla güzel değilse twitterdan alamadığım hıncımı senden alırım o kadar hava bastın beklenti şişti haliyle
-
@aylin-yılmaz daha iyisi yapılana kadar senin hazırladıgın en iyisi
-
@miss-smith evet bunu beğendim daha iyisi yapılana kadar benim ki en iyi @aycan o zaman aycan beklentiyi sen en aşağıya çek
-
Ya sizin siniriniz bozulmadi mi önüme geleni parxalayasim var yine
-
TGRT bugün evet tweetlerini gosteriyor sadece bize yer yok Evet guy istiyoruz yazalim bari
-
@Mega5006 onada evet
-
bu gergin ortamda benim foto linç edilir kesin 12 ye kadar sakinleşin
-
Ben yatacam bugün içimde kötü bir his vardi oda tt olamamakmış çıktı şimdi.