Guydaş goy goy sayfası :)
-
Üzerinizde bir bıkkkınlık halsizlik varmı gençler hiç birşey yapasım yok mutfağa gidip su içmeye üşeniyorum maliye bakanlığı bizi ne hale soktu
-
@köyün-ağası valla bende var hayattan soğudum resmen herkes gülecek bi şey buluyo milletin güldügune ben ağlamak istiyorum cok garip
-
Ne güzel güneş var dışarda️ Milli kütüphane hunharca kalabalık olmasa keşke gidilcek başka kütüphane olsa
-
@ddguy kpss bizi mahvetti Valla
-
akşam 20.00de etknlik var gençler ben de bıkkınlık var ama saldım ben artık
-
@köyün-ağası beni tekrar kpss ye girme düşüncesi bitirdi umudumda kalmadı açıkçası kpssye gircez ekim Kasım da kurum sınavı beklicez ohoooo
-
@ddguy başka çare var mı o kadar bekledik , o kadar emek verdik, umutsuzluğa kapılmayın gençler eninde sonunda gelecek bu ilanlar yüzümüz gülecekk
-
Hangimiz bikmadik ki il ansızın ptt ye başvurdum sıralamaya bile giremedim ne biçim bi hayat bu anlamsdim
-
Komik bi film söyleyin bari sahra aramıza hoşgeldin:)
-
@köyün-ağası kahpe bizans geym of tırons
-
twitterdaki ay kız benim takip edin beni
-
@aylin-yılmaz izledim onu :
-
@köyün-ağası hosbuldum hocam bence forum olarak film çekelim adida guyun laneti olsun (dram)
-
@sahra hosgeldin hocam aramıza çekelim tabi rekor kırarız
-
@aylin-yılmaz yok tabiki de mecburuz buraya kadar geldik inşaAllah yüzümüz gülecek inanıyorum da işte bazen insan patliyo
-
@aylin-yılmaz hocam kaç tane adresin oldu ya fake acsam telden girebilir miyim iki ve daha çok hesaba
-
Arkadaşlar lütfen biraz elimiz taşın altına sokalım. Akşam yapılacak etkinliğe biraz yoğun katılım olursa dikkat çekebiliriz belki. Akşamki etkinliği burdaki arkadaşlar zaten biliyor. Buranın dışındaki kurs kütüphane arakadaşlarımıza ulaşmya çalışalım. Facede dersane gruplarında paylaşalım etkinliği destek isteyelim. Ne kadar kalabalık görünürsek o kadar dikkat çekeriz. Lütfen korkmayın. Belli bir seviyeyle edeple istenen şeyden zarar gelmez kötü bir talepte bulunmuyoruz sonuçta. Geleceğimizi düşünerek isteğimizi iletmeye sesimiz duyurmaya çalışıyoruz. Lütfen duyarlı olalım.
-
@ddguy telden twitter uygulamasından ek hesaplar ekleyince şifreye gerek kalmadan geçiş yapabiliyosun hem de daha kolay rt filn keynesin amcası hepimizi etkiledi
-
@aylin-yılmaz ağam diceksin
-
Selam arkadaşlar