Guydaş goy goy sayfası :)
-
@köyün-ağası peki ağam
-
Kimleri etiketliyoruz şimdi aynı mj CB bb mcivriz mi
-
@AyseTurkmenogl etiketleyin
-
@köyün-ağası tag ne zaman verilir gerçi gündemden görürüm herhalde demi
-
@DeryaBattal53 cb danışmanı etiketliyelim
-
Arkdaşlar GİB'de çalışan eski bi hocam var dersanede matematik dersime geliyodu. Biraz önce yüzsüzlük yapıp aradım sağolsun açtı teli. 2 soru sordum. Hocam GİB'e gelsek neolur dedim, hiç bişey olmaz insan kaynaklarından öteye gidemezsiniz onlara yönlendirirler, onlarda siz ne biliyosanız onu biliyolar dedi.
Daha sonra hocam kulagınıza gelen hiç mi bişey yok dedim valla Ömerim referandum öncesi bir alım olacagını düşünüyorum bu aralar bişeyler olabilir dedi.
-
@10sanli gitmiyoz mu kardeşim simdi
-
@10sanli hadi bakalım InşaAllah hocam ya
-
tag ne????
-
@Mega5006 Siz isterseniz gideriz hocam yine farketmez
-
tag gündeme girmemiş daha bekliyoz bizde
-
yalnız bugün herkesin etkinlik yapacağı tuttmuş sağlıkçılar mühendisler trt mülakatına tepki gösterenler etkinlikte bide biz
-
@aylin-yılmaz trt de kıyım olmuş galiba ilk defa bir mülakatı twittera taşıdıklarını gördüm
-
Arkadaşlar Cumhurbaşkanımızın resmi fotoğrafcısına durumumuzla alakalı instagram üzerinden mesaj attım ve mesajı gördü büyük ihtimal mesajları kontrol ediyor konuyla alakalı mesajlar çoğalırsa durumu Cumhurbaşkanımıza ileteceği düşüncesindeyim.
-
@mat adı ne verebilirsen.mesaj atarım.bende
-
Kimse yok twiterda hani etkinlik tag ne
-
@mat hocam bunu herkese diyelim toplu şekilde gönderelim o zaman
-
@köyün-ağası olan asıl liyakatlı insanlara oluyor herkes tek çareyi twitterda gündem olmak da buluyo haliyle dertlerini kimseye anlatamayınca ...
-
@jevons herkes bekliyo , tag birazdan verilckmş
-
Etkinlik iptal edilmiş olamaz demi