Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz o değil diyen bi kaç kişi de var
-
@ddguy bence de o değil etkinliği düzenleyenler paylaşmamış o tagı
-
@john-nash da aynı tag la yazmış sanırım doğru
-
gümdemde de gözükmüyor
-
Millet nerdesiniz kimse twetlemiyo
-
İlanı bekliyoz gelmiyor tag bekliyoz gelmiyor
-
Gene twit atalım fakat bakanın konferanslarını takip edelim ve orda bi baskı oluşturalım. Cumhurbaşkanının direktifini yerine getirmicekmisiniz gibi bir soru onu eminim zor durumda bırakacaktır:)
-
tag o değilmiş
-
tag nedir tam oalrak yazsın biri herkes tweet uzmanı degil sırf sesimizi duyurmak için tweeter actım. basit şekilde biri yazsın
-
etkinlik iptal olmuş
-
yav saçma salak şeyler sürekli iptal sürekli iptal. 12312321312 yıl sonra mı etkinlik yapacağız bilmiyorumki
-
Öğretmenler atandı ! Öğretmenler atandı ! Biz niye atanamıyoruzun cevabı bu işte bir etkinliği bile 50 defa ertelenirse olacağı budur.
-
Bu sürece girdiğimden beri her etkinliğe elimden geldiğince katıldım 71 aldığımdada katıldım 83 aldığımda da ama bu seneki nesil düşük aldığı için kılını bile kıpırdatmıyor anlaşılan. Bundan sonra bende kılımı kıpırdatmama kararı aldım. Gerçi gene dayanamaz atarım ama cidden sinirlendiriyorlar insanı yazık...
-
Köyün ağası nerde gençler hesabını mı sildi sinirden
-
Şaka gibi ya ne etkinlikmis arkadaş sonra katılım yok iibfliler uyuyo diye laf söylerler
-
Su ürünleri alımı için adamlar 15 bin tweet atmış. Ben bundan sonra uğraşmam bu işlerle..Sonra neden katılım yok kimse demesin.
-
beyler bayanlar kendi işimizi kendimiz göreceğiz. Herkes #Günbiterken gece 00.00 dan sonra mesaj atsın. Yoksa onun bunun söylmesiyle olmuyor
-
@safiTÜRK69 15 bin tweet mi... hocam ne diyosunuz ya
-
@aycan şayet sildiyse de adam haklı hocam. Sinirlenmemek elde degil
-
Sesimizi duymak isteyene bir fısıltımız bile yeterdi be..yetmeliydi..ciddi ciddi dışlanmış hissediyorum kendimi. Sanki başka bi űlkenin űni sinden mezun olmuşum da burda iş için yalvarıyorum..cinler tepemde