Guydaş goy goy sayfası :)
-
dayanamadım ben de yazıcm
-
yalnız altta tweet ler yayınlanmıyor
-
3-5 dk sonra başlarlar dün de böyle geç başladılar
-
@Şakir bende varım
-
Arkadaşlar bişey soracam size. Başlarda pek farkında olmadan omuzlarınızda taşıdığınız yükün sürekli ağırlaştığını sürekli arttığını artık o yükün altında ezilmeye başladığınızı hissediyor musunuz sizde? Çok daraldım sanırım. Bunu buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum. Ben aslında böyle şeyler yapmam
-
@saay hocam sıkıntı yapma,Allah büyük geçecektir herşey,bazen yaşadığımıza şükretmeliyiz,Halen daha talihimizi tersine çevirmek için şansımız var..
-
@aylin-yılmaz yayinlaniyo mu hocam
-
Evet neden tweet atmıyor kimse
-
@Şakir hocam kafalarına göre yayinliyolar ya kaç tane attım dün ben bi tane bile yayinlanmadi
-
@ddguy ŞAKİR ERGÜNÜ GÖRDÜM BİDE 7.7 YAYINLANDI TABİKİ BENİ YAYINLAMIYORLR
-
maliye bakanlığından bir yetkili felan uyarmış olabilir mi iibf mesajları ile ilgili yoksa paranoyaklaşmaya mı başladım
-
şakir yayınlandı yine
-
efecan okundu
-
Bu ileti silindi! -
kapanışı da şakir le yaptılar beni de yayınlamadılar
-
@aylin-yılmaz bu TGRT senle bana gıcık sanırım
-
@ddguy hainler
-
Herkese iyi geceler çaba harcayan en fazla 7-8 kişiyiz ama ilan bekleyen en az 20 bin var kişi var. Neyse bir sürü şey yazacağım ama twitter nedir bilmem sırf bu iş için uğraşıyorum.
-
@aylin-yılmaz aynen ya izlemicem bi daha TGRT yi bi de twet atan hep aynı kişiler ha toplasan 20 kişi yoktur belki demi ona rağmen bizi yine yayinlamiyolar
-
@Şakir hepimiz aynı şekilde hocam ben sosyal medyadan nefret ederim sırf şu etkinlikler için kullanmayi öğrendim