Guydaş goy goy sayfası :)
-
Arkadaslar bizim inancımıza göre kuşlar, filleri yener. Dirayetinizi ve inancinizi kaybetmeyin. Pes etmek yok.
-
ağamız burda olmadığına göre, moralim de bozuldu etkinlikten dolayı bugün tgrt etkinliğinde yokum zaten dün de sinirlenmiştim tgrtye
-
Toparlanın gençler bir etkinlik yapılmadı diye yıkılacak insanlar değiliz biz şu güne kadar nelerin üstesinden gelmedik ki. Yapılsaydı iyi olurdu evet ama yapılmadı diye karalar bağlamak umutsuzluğa kapılmak da neyin nesi? Hadi silkelenin kendinize gelin. Motivasyon yüksek bir şekilde derslere asılıyoruz. O ilan buraya gelecek
-
@aylin-yılmaz o çocuk hesabını silmiş ya başlarım köyünüze diyip bizi ağasız bıraktı
-
@aycan hayır hayırr ağamız olmadan yapılan etkinlik bize yakışmazz
-
@aylin-yılmaz geri gelir inşallah ya grubun renklerinden biriydi saygı değer ağamız
-
ben ders çalışmaya gidiyorum siz de çalışın o ağa geri dönecek buraya!
-
Ben de gidiyorum keyfim yok hiç nedense goy goy havamda değilim. Herkese iyi geceler
-
Kusura bakmayın arkadaşlar bende etkinlikten tag dan ancak sizin kadar haberim oldu tag günü o kadar yanlış seçiliyor ki anlatamam
-
@John-Nash hocam kim belirliyor bu etkinlik gününü ya geçen hafta bugün de iptal edilme durumları konuşulmuştu bizden halimizden anlayan birileri mi yönetiyor bunu?
-
@aycan kimseye bir şey denmiyor konuşulmuyor hani fikir bile alınmıyor bazen ben artık dışardan destek veriyorum ne zamandır
-
@John-Nash anladım hocam o zaman bizim iş daha çook yatar
-
Ne oldu yaa,suratlar asılmış.Görende 1.5 senedir Guy ilanı gelmiyor sanır
-
@Kutyler okuyup bir saniye anlamayı bekledim ve sonrasında yüzüme bir gülümseme yayıldı
-
@aycan mutlu olun Efendim Herşey gelir geçer.Sınavda açılır,kazanırızda.Olumlu tarafından bakalım hepp
-
Agamiz amcamız nereye gitmiş yaaaaa
-
@Kutyler tabii canım bize ilan mı yok hayırlısı olsun hocam ben zaten bel bağlamıyorum artık gelirse şaşırırım bugün saçma bir bitkinlik var üzerimde idare hukuku anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi ondandır belki de
-
@ddguy bilmiyorum ki bana da mesajda bişey sormuş cevap veremedim baktım ki silmiş hesabı. Belki benim gibi ertesi gün hemen geri döner
-
@aycan kolay gelsin hocam,idare hukuku yine zevklidir,bir icra iflas olsa içiniz kararır
-
Bugün eğer #Günbiterken diye mesaj sayısını yeterli bulmazsam daha bende uğraşmam 2-3 haftadır hergün uğraşıyorum. Fotolu mesaj bile atacağım bugün herkes hazırlıgını yapsın son 4dk