Guydaş goy goy sayfası :)
-
@köyün-ağası köyüne hoşgeldin
-
@John-Nash hocam perşembe cuma iki günlük etkinlik olabilir denmisti dün ki iptal oldu bugün var mı yok mu
-
@ddguy benim bildiğim kadarıyla yok hocam
-
@John-Nash keşke sen belirleseydin tag i hocam biz bazı arkadaşların keyfini beklersek bu etkinlikler ılandan sonra yapılır anca
-
@ddguy uzun zamandır benim pek katkım yok maalesef dışardan ne yardım edebilirsem onu yapıyorum benim fikrim de sorulmuyor tag ile etkinliğin günü de sorulmuyor. Etkinliğin perşembe yapılması kadar saçma bir gün yoktu iki tane uefa kupası maçı vardı. yani siz nasılsanız bende öyleyim etkinlikte.
-
@John-Nash anladım hocam bu iş ten de bi şey çıkmayacak sanırım herkese haber veriyoruz toplanıyoruz bi şey oluyo etkinlik iptal sonra lafı duyan yine biz oluyoruz katılım yok falan filan neyse hocam sende ilgileniyon Allah razı olsun
-
Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşlar
-
Arkadaşlar bimere yazalım ben biraz önce yazıp gönderdim.
-
@ddguy eminim neytullahın elinde olan bir şey değildir o mülakatlarını falan bile riske atıyor destek olun yine de onunla irtibatta olun. Sizden de Allah razı olsun teşekkür ederim
-
Haberi paylaşım yapım arkadaşlar fotoğrafı kendiniz koyun yazı kısmına haber linkini ekleyin. Her yetkiliyi ayrı ayrı özellikle maliye bakanlığı bürokratlarını etiket yapın. Mahfi hocadan rica ettim destek oldu. Okunmasını sağlarsak pnlarda bilgi sahibi olurlar en azından
-
Simdi paylasacagim ileti bana ait olmayip diger sayfada denk geldigim bir duyumdur.Aynen paylasiyorum:))《Mayıs gibi 8000 kişilik guy alımı 800u ızmir için duyum vergi dairesinde çalışan bir guy dan.kaynak sağlam dedi.inşallah oyledir 》Yokk artik dediginizi duyar gibiyim:)
-
-
-
@bombiksmori naptın kardeş sende bizi mi trollüyorsun
-
@Kutyler valla hocam gőrűnce yok artik dedim sizinle de paylasmak istedim:) tamamen tertemiz bi niyetle:)
-
@bombiksmori bende şimdi gördüm hocam haklıymışsın
-
@bombiksmori Uyku sersemidir, alkollüdür, günlerdir uyumamıştır, bir madde etkisindedir yani ne bileyim bir şekilde ayırt etme gücünü kaybetmiş belli ki üstüne varmayın günah
-
@aycan arkadaşa " sakin ol dostum ve şimdi o elindeki duyumu sakince yere bırak" demek istedim:))
-
Ben artık kpss ye çalışıyorum gelirse ekime hesabı. İlan vermesinler artık istemiyorum milletle bu kadar dalga geçilmez.
-
öhh 8000 ne yav artık bildiğin alay ediyolar bizle.