Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori kim o saygıdeğer arkadaş ya nerde yazdı bunu
-
Buldum buldum. Hiç şaka yapar gibi bi hali de yokmuş gayet ciddiymiş
-
@bombiksmori valla şurdaki herkes vergi dairesindeki guydan duyum konusunda çok daha inandırıcı.Şayet atanmış bir insan 8000 yazıp bizle alay ediyosa sabır nedir çalışıp beklemek nedir nasip nedir bilmiyodur kaldı ki aldığı parayı da ne kdr hak ediyodr Allah bilir.Bu atarı sana yapmadım yanlış anlama o guya yaptm sinirimi bozdu
-
Güçlü bir Gib için bende 8000'e Evet diyorum.İnandırıcı
-
@Kutyler yeni tag martta 8000 Guy
-
@jevons Olabilir hocam da,mart erken
-
Ben rüyamda falım sakız aldım açtım fal yazan kısımda il göç yazıyordu neye işaret bu:) rüyamda bile garanti gelecek gibi olmuyır orda bile duyum çıkıyor
-
@jevons anne ne vekiller geri dönüş yapmadı mi son durum nedir orda
-
@köyün-ağası annem tevekküle yöneldi ama babam sendika başkanına ulaştı bildiri yayımladılar hatta bnde de var ama foto atamıyorm buraya
-
@jevons nasıl bir bildiriki bu valla anlamadığım için soruyurum:)
-
Bende bi duyum aldım 10000 kişi sınav 10 soru kendin yazıp kendin cevaplicakmissin isteyen istediği ile basvuracak dışarda kalma gibi bi durum söz konusu değil kaynak :isteklerim:joy:
-
Beni hangi hain eksiledi yine bilinmeyen bi şahsiyet sahalarda mi
-
Oha eksi 2 oldu
-
@ddguy hocam tepkilerin güldürdü ya boşver biz senin saygınlığını artırırız
-
@aycan amannn boşver hocam ben saygın bi insan olduğumu biliyorum eksileyen eksilese nolur eksilemese nolur canimsin Aycan başkan
-
benide gizliden seven bir platoniğim var, eksik olmasın her iletimi eksiler:))))
-
@ddguy ha şöyle ya bizi bilen bilir yeğen
-
@ddguy mikemmel bi duyum:))
-
@kozexpo haşin bi arkadaş olsa gerek senin iletilere de el atarız hocam
-
@kozexpo benimde var hocam bi baslayinca arka arkaya yapistiriyo eksiyi