Guydaş goy goy sayfası :)
-
Bu ileti silindi! -
@83istanbul msj attım bakarmısın kardeşim
-
Ankara Arena spor salonuna Binali Yıldırım da katilacakmis
-
@ddguy şeytan diyor ankaraya yola cık valla 1 2 kişi hariç kimseden hayır yok
-
@köyün-ağası herkes inancını kaybetti kimse ugrasmak istemiyo artık
-
Bu ileti silindi! -
@ddguy ooo izdiham var desenize
-
@bombiksmori kimse gitmiyo hocam ya bize is çıkmayacak ordan
-
Yarın erzurumda bi çağrı merkeziyle iş gőrűsmesine gitcem. Burasi olmazsa eskişehir ya da ankara da bi iki yer var. Artık bıçak kemiğe dayandı. Beklemekten, aynı şeyleri dinlemekten tűkendim. Ruhum yoruldu. Űmidimi hiç yitirmem sanıyodum ama yitirmişim demek ki. Rabbim hayırlı kapılarını en tez vakitte hepimiz için açar insallah..
-
Silcem hesabı ya sıkıldım artik valla diğer grup sadece konusuyo kimseden icraat yok
-
@ddguy diger başlıkta bi arkadas kalkmis sgk mulakat sonucu bekliyoruz bizi destekleyin bir an once aciklansin yoksa guy cok yuksek kapatir diyo.. he dedim kendi isimizi hallettik bi sen kaldın kardes..
-
@ddguy aslında bi ara sileyim diyorum ama kendimi yalnız hissettigim anlarda buraya bakmak iyi geliyo
-
@bombiksmori aynen biz etkinlik yaparken kimse bizi sallamiyo 90 kişiyle puan yükselse nolur ya
-
@ddguy herkesin derdi diğerine hikaye hocam..
-
@bombiksmori bize de hikaye o zaman hocam herkes kendini dusunuyosa bizde düşünürüz şaka gibi
-
Bugűn burası niçin bőyle sessiz.. Nerdesiniz guydaşlar derdimize ortak olan yok mu? Herkes aynı anda depresyona mı girdi yoksa....?
-
@ddguy @10sanli nerde ki? Ankarada ki bi hareketlenmeye sessiz kalmazdı
-
@bombiksmori aynen hocam direk ona dedim zaten o ankara fikrini ortaya atan çabalayan kişiydi ama bi sıkıntısı var demekki kesin dönerdi
-
@ddguy Bugun maç falan var mi ki? Belki oraya takılmış olabilir
-
selamm gençler bir gelişme var mı