Guydaş goy goy sayfası :)
-
@köyün-ağası Ağalar nasıl bencil olur hocam ya sen köyünü düşünmek zorundasın
-
canıma yetti işsizlik @ddguy
-
Selam arkadaşlar aycan mesaj attı o nedenle fırsat bulup girdim nedir durumlar ?
-
ales e gircem ilanın gelceği yok yüksek lisans yaparım en azından , geçen yıl kurum sınavları gelcek vakit bulamam ona diye başvurmamıştım
-
@10sanli hocammmm sen nerdesin yahu yarın ankara Arena spor salonunda Binali Yıldırım ve Derya Battal gelecekmis gidebilecek olan var mı diye sordum bende
-
@ddguy Ne varmış Ankara Spor Salonunda yarın ?
-
@köyün-ağası bi iş yüzünden hayatımız resmen durdu şaka gibi ama sen şu gruptakileri bari de hocam yaaa
-
@10sanli seçim çalışmaları başlamış sanırım tweeter da gördüm bende
-
Twit atıyoruz beyler bayanlar 5 dk sonra başlıyoruz.
#Günbiterken tagına TGRT Haber hem yayınlıyor hemde okuyor.
-
Hocam gideriz gitmesine problem değil ama orası deli gibi korunur yarın ve bırak yaklaşmayı alana bile sokmazlar @ddguy
-
profil fotosu da gözükecekmiş kara kara profillerimiz gözüksün
-
@ddguy bi çıksın da
-
Halk oylaması tanıtım toplantısı varmış simdi baktım.
-
öğretmenlerin psikolojisi bozulmuş Allah tan bizim durumumuzda değiller
-
umutsuz bekleyiş yayınlandı
-
@aylin-yılmaz psikolojileri mi bozulmus?İnsan bizim halimizi gőrűp şűkreder be
-
@10sanli benim ki bi umut işte hocam imkansız diyosan boşver @renkverlan da gideriz dedi pankart filan dedi hatta ama ulaşamazsaniz sen bilirsin hocam
-
Yarın bi gideriz bakalım 11de spor salonunda zaten konusma fırsatı imkansız ama en azından çıkışta falan korumalara yalvar yakar yaklaşabilirsek cumhurbaskanına konusmayı deneriz
-
@10sanli Allah senden razi olsun
-
Hocam oraya bırak pankartı hiç bişey sokulmasına izin vermezler. O bölgenin biraz ilerisinde patlama falan oldu daha önce, anca bayrak sokarsın oraya onu da kendileri dagıtırlar zaten