Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori ben 8000 lik alım diye twitterdan yazınca benle dalga geçiliyoduuu hıı noldu bakın duyumu gelmiş haha
-
@aylin-yılmaz malesef hocam..olduğumuz yerde say(ıkla)makla meşguluz
-
@aylin-yılmaz sorma hocam ya millet coştu resmen:)
-
@aylin-yılmaz bunu yazan arkadasla da fazlasıyla dalga geçildi zaten merak etmeyiniz:))
-
dünden beri aşırı sinirliyim gezmeye çııktım bide ruh halim düzelsin diye ,,, yok hiç bir duyuma inanmıyorm artık , bunlar göz göre göre 2016 lıların emeğini yakacaklar
-
Nihat doğanı izlediniz mi:D ilk adalat bakanlığı müsteşarına sen kimsin lan felan demiş sabah yayında esip gürlüodu:d şimdi de twitterdan sayın müsteşarım özür dilerim yazmış aahahahah ne güldüm ya. izleyin izlemeyen varsa moraliniz düzelsin:D
-
@aylin-yılmaz bende artık farkli yollar cizme karari aldim. Ilan gelirse ne âlâ. Zaten kpss ye girmeyi dusunmuyorum. Su maddiyati bi toparliyim seneye rahat kafayla girmek gibi cesitli planlarim var:))
-
gençler hac kuralları cekiliyor dua edin guy dan hayır yok bize bari dua nızı bu kura ya edin
-
@köyün-ağası ağam hacca mı gidicen
-
@aylin-yılmaz amcam la yengem gidecek 8 yıldır atanamayn hacı adayı onlar
-
@köyün-ağası 8 yıl nasıl oluyor ki. benm bildiğim çıkmayanlara öbür yıl öncelik tanıyorlardı
-
@köyün-ağası hocam insallah nasip olur da çıkarsa biz mağdur iibflilere de dua etsinler
-
@köyün-ağası demek hacca gidecek olsak orda da beklicez inş giderler
-
@kozexpo yok ya oyle değil o 2 yılda çıkanlar var 5 6 yıl bekleyenler var
-
@kozexpo yok hocam ilk defa bu sene uzun zamandir cikmayanlara őncelik taninacak dendi diye biliyorum.
-
@köyün-ağası ayyy inşaAllah giderler ya oranın kokusu bi başkaymis bize de dua etsinler inşaAllah giderler amin
-
@aylin-yılmaz hocam hiç gűlesim yoktu ya:)
-
@bombiksmori inş bi çıksında onlar atanamayn hacı adayı ben atanamayn guy adayı kaderimiz aynı
-
@köyün-ağası 2000 de dedemler gitmişti o dönem vardı demek kalkmış o uygulama.
-
@ddguy bencillik yapıp tüm dua hakklarını kendime kullandırtacam :.)