Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan ooo süper:) yazın hepiniz gelin
-
@aycan hepimiz elitiz hepimiz elitiz @kozexpo geliriz .d
-
@köyün-ağası @aycan hayırrr asla kastedmedim yazık , sabah akşam iibf dertlerini yazıyo , az önce de kendini kaptırmış günbiterken e yazıyodu merak ettim bu mücadeleci yüce insan kim diye
-
@kozexpo öyle planlar var bakalım deniz mevsimi son bulana kadar atanırsam birkaç günlüğüne kaçmayı düşünüyorum muğlaya
-
@aylin-yılmaz bizde o mücadele ruhu kalmadı hocam bizim gruptan nolamaz
-
@aycan Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo öyle planlar var bakalım deniz mevsimi son bulana kadar atanırsam birkaç günlüğüne kaçmayı düşünüyorum muğlaya
Sonra bi gülme geliyo bana:)) atanırsam dedi duydunuz mu:))
-
@köyün-ağası seni bekliyorum yiğidim beni mutlaka ara:))
-
@kozexpo benim hala umudum vaaarr :))
-
@aylin-yılmaz yazmak insanı rahatlatır en iyisini yapıyor
-
@kozexpo yazın özelde iş bulamazsam bodrumda olurum gelirim
-
@köyün-ağası bulamazsan haber et iş buluruz kardeşim.
-
@kozexpo eyvallah kardeşim kpss ye girelim de bi hele
-
@kozexpo 450 bin işsizin olduğu gruba bunu yazdığına pişman ederler ...
-
@aylin-yılmaz Benimki mevsimlik işçilik:)
-
@aylin-yılmaz onu iyi dedin savulun işsizler ordusunun neferleri @kozexpo için geliyor :))
-
geçen gün pizza sipariş ettim , her zamanki pizzacı çocuk değil yaşlı biri geldi pizza gelene kadr tel de adres verdim gelince de ,kuruşu kuruşuna parayı ayarlamıştım adam yüzüme baktı bahşiş yok yani dedi pizzacılara bahşiş veriliyor mu öyle bi adet var mı
-
Bodrumda iş çokta dediğim gibi bizlere gelmez. tatmin etmez yani::)
-
@aylin-yılmaz Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
geçen gün pizza sipariş ettim , her zamanki pizzacı çocuk değil yaşlı biri geldi pizza gelene kadr tel de adres verdim gelince de ,kuruşu kuruşuna parayı ayarlamıştım adam yüzüme baktı bahşiş yok yani dedi pizzacılara bahşiş veriliyor mu öyle bi adet var mı
hımmm pizza yemiş tahmini 1200 kalori diyelim . şöle kaba bi hesapla 70 kilosun aylin:)))
-
@kozexpo yazdığımdan bunu mu çıkardın
-
bu arada pomak ı da an itibariyle komiser olarak atadık köye