Guydaş goy goy sayfası :)
-
Bende ne yemek yapcama karar veremedim ya
-
@aylin-yılmaz guyguy köyü olsun demiştim ben
-
@Kutyler ingilizceye bakma fırsatım olur demiştim ama olmadı.inşallah güzel sonuçlar alırsınız hocam.giremediğim için üzüldüm ama nasip değilmiş demek ki soruları görmek:) paylaştığınız için teşekkür ederim.
-
@ddguy kakaolu çok güzel yaparımm
-
@ddguy peki köyün adı GUYGUY
-
guyguy sakınleri guy hakkındaki son duyumlar nwler
-
@bahar duyum değil de bi umut oluştu sayın memurlar net haber yapmış sonunda
-
http://www.memurlar.net/haber/649201/?utm_source=headlines aaaa parmağımm f5 e yapışmış bunu da yeni öğrendim bu iibf mücadelesiii beni internet uzmanı yaptı
-
-
@köyün-ağası bu nedir hocam yaaaa ay çok güldüm
-
@köyün-ağası bu çocuğu biliyorum
-
Bu hafta üç görücü geldi
Hiç kimsede evlilik düşünüyor musun diye sormuyor .Büyümek böyle bişey.siz hayalleeiniz peşin desiniz .Başkaları başka şeyler peşinde . -
@bahar haline şükret bana görücü bile gelmiyor
-
@bahar sinir oluyorum onlara ......
-
Niye sukredeyimki başkalarının tercihlerine göre bir hayat istemiyorum ve ilgilenmiyorum en çokta böyle zamanlarda ev kızı muamelesi görmek yoruyor.okuyorsun atanamiyorsun eğitimini aldığın şeyin içinde değilsin ...
-
@ddguy evde yemekleri sen mi yapıyosn
-
Evlenin kurtulun kızlar kadro yok zaten ben kız olsaydım şimdi 2 çocuğum olmuştu hiç uğraşmazdım valla kpssyle mülakatla maliyeyle
-
Basit düşünce o
Evlenin eşinin çok iyi biri olacağının garantisi varmı.veya çok iyi bir kaza geçirdi vefat etti o çocuklara kim bakicak.basit düşünce evlenin demek hayat kolay olsa kimse atanmaya ugrasmazdi... -
@bahar nasıl sa ölecez niye yaşıyoz
Senin tam o hesap kaderde kaza geçirmek varsa olur -
Her ihtimali düşünmek gerek .