Guydaş goy goy sayfası :)
-
@DGN kpss de kaçıncı yılın bilmiyorum ama yani bu süreçte yetkililer kimsenin gözünün yaşına bakmaz kpss a grubunu tamamen değiştirdiler yds etkisi yok 2017 kpss den sonra gib hangi puan türüden alacağı bilinmiyor şuan 2016 iki yıl çıksa kpssden sonra gelen mesela mhuy p49dan alıyordu yds etkiliydi yeni sistemde yds yok ortalık karışır puan yerine kadro gelmesi için çabalayalım şuan en mantıklısı bu zaten referandum süreci başladı herkes saha ya indi yönetmenlik çıkaracak kimse yok ugrasmazlar
-
@DGN 2015 16 puanlarıyla alınması yönetmenlikle alakalı kimse bu sene kpss zordu geçen yıl kolaydı sadece 2016 dan alalım demez
-
Ders çalışmaktan şuan bu haldeyim:)
-
@köyün-ağası 2.yılım burada kısır tartışmalara girmektense bimere , pergende müdürlere , ihbar hatlarına , milletvekillerine Mail atmayı tercih ederim.
Geçen sene 81 bu yıl 89 aldım .Puanların yeniden hesaplanmasında 40 netlik sisteme ayak uyduracak bir algoritma yapmak uçak yapmaktan , atom bombası yapmaktan daha kolaydır hocam enerjinizi böyle şeylere yormayın .
Anlamadığım bimere yazmanız , Mail atmanız , burda goygoy yapmaktan marjinal faydası daha mı düşük ?
Yada akşam saatinde ki Twitter etkinliğine katılmak için gündüz kaç saat kafa yoruyorsunuz .
Ankara da gibe gidip dahi sordum .
Siz gelip gelmeyeceği muamma guyu beklemeye devam edin , hoş yazılı sınavı geçseniz bile muamma bir mülakatla karşılaşmanız olası ...
Bol GOY GOY'lar
-
@köyün-ağası van tu Kaf kez
-
@DGN hocam bimere yazıldı diyorum ne anliyon
-
@ddguy hocam etiketlediğim arkadaşa söyledim iki hesabınız mı var ? Siz niye alındınız ?
-
Bizim bu goygoy niye millete bu kadar dert oluyo ya vallaha anlamadım tartışma yapmıyoruz senin gördüğün bu goygoy grubu her gece her gün bu iş için uğraşıyo @DGN
-
@DGN tek hesabım var alinganlik da yapmıyorum ama goygoyu grup olarak yapıyoruz orayı üstüme alındım
-
yalnız grubu iyi takip ettiyseniz gruptaki insanların bimere vs vs ye zaten yazdığını her gün günbiterkene tweetler attığını her gün cb bb vekillere twitterdan yazdığını her gündem etkinliğine katıldığını biliyorsunuzdur diye düşünüyorm grubunun adının goygoy olması espri amaçlı kardeşim
-
@DGN kardeşim 2 ay önce gazeteye bimere cimere mv lere hatta dankimanlara bile yazdık bende yazdım ön yargılı olmayalım mv ile görüşen kişiler şuan için değişikliğin bu şekilde kalacağını söylediler
-
Bu ileti silindi! -
Hocam,
Bimere yazmak ,
Cimere yazmak mantıksız iş çıkmıyorsa Twitter'dan neden iş çıksın .Ben kalkıp desem ki twit atmaktan birşey çıkma bu saatten sonra ilan gelmez desem sinir bozucu olur değil mi?
25-30 personel daire başkanına Mail attım ,
GİB'e gittim ,
Vdk'yı aradım ,
Milletvekillerine Mail atıyorum .
Bimere ve cimere bir gün arayala yazıyorum .İş çıkar mı bilmiyorum , ama twit atmaktan daha fazla şey yapmaya çalışıyorum .
GUYa girdik sen ben atandık , atanamayan 85 üzeri puanı olanlar ne olacak ?
Kalkıp desem ki twitten bu saatten sonra iş çıkmaz , ilan gelecek olsa şimdiye kadar gelirdi uğraşmayın desem sinir bozucu olmaz mı ?
Ben diyorum ki bimere , cimere , vekillere yazmamız twit atmaya engel değil .
Guy geldi diyelim hepimizin başı arşa mı değecek hayır .
Ben kolektif olarak değil, bireysel olarak kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum .
Birisi twitten , mailden iş çıkmaz diyince kafam atıyor kusura bakmayın . -
@köyün-ağası kendimin etkilendiğini düşündüğümü nerden çıkardınız ?
-
@DGN kardeşim mailden is çıkmaz demiyoruz onu yaptık mail attık ama herkese aynı gelip geçici cevaplar verildi kimse sana ise yaramaz demiyo ki
-
Hepsini yaptık diyorum her yere yazdık bundan sonra iki yıla çıkmaz diyorum biner cimere yazdık maili kontrol edeyim dur gelen cevaplarıda atayım tekrar diyorum bimer cimer maile hepsini denedik
-
@köyün-ağası mübarek sen yazdıysan görme geç , ben yapmayanlara yazın diyorum.
sen niye böyle dert ediniyorsun anlamıyorum. -
Hatta ben 2016 kpss ye bile girmedim ya neden iki yıla çıkması için o kadar ugrastım ki yeni aklıma geldi
-
@köyün-ağası niyetin şimdi belli oldu
-
@DGN benim dert edindiğim konu 2 çıkartmayacakları bu işle ugrastık netice alamadık şimdi tek gaye kadro verilmesi olmalı