Guydaş goy goy sayfası :)
-
@DGN alkışlayın beni gençler niyetimi ortaya koydum
-
@köyün-ağası şimdi senin 2015 puanın yanmadan guy gelsin de gerisi önemli değil değil mi şampiyon.
Sen guyuna uğraş burda benim konularımı sabote edip moralimi bozma !
2016 puanın Yok , bu saatten sonra değişmez diyip algı oluşturuyorsun.
-
@DGN daha önce çok ugrastık diyorum her tarafa yazdık benim oyle bir niyetim olsa ugraşmazdım şuan kadro gelmezse hem 2015 hem 2016 puanı olanlar güme gidecek oyle bir niyetim olsa mail atarken hiç bir yıla indirildi demezdiim
-
@köyün-ağası çünkü ağa olmak bunu gerektirir haha
-
@aylin-yılmaz ben 2016 puanım olmadığı halde ta 2 ay önceden yazdım niyettin belli diyor şurda 70 gün kalmış kpss ye sonra gelen kadro kimseye yaramayacak diyor halen iki yıl diyor
-
@köyün-ağası iki yıl sana niye battı , hala uzatıp duruyorsun .
Sen Mail attıysan bilgisayar kullanıyorsan farenin tekerini bir tık aşağı,
Telefonla giriyorsan parmağını iki cm aşagı indirip görmez geçersin .Mailden iş çıkmaz diyip iletilerime atlayıp duruyorsun.
Karın ağrını en son belli ettin,
İnş atanırsın kardeşim hadi selametle. -
@DGN eyvallah kardeşim inş 2 yıla çıkar yine bimerden cimerden mail atacam senin için
-
@köyün-ağası biliyoruz zaten arkadaş tanımıyor seni ya da görmedi , kaç ay öncesinden hepimiz puanlarn geçerlilik sürelerinin 2 yıla çıkması için zaten yazdık defalarca yazdık, çoğu etkinliğe sen önder oldun şuraya yazın buraya yazın diye yönlendirdin, o yüzden bilelim öyle konuşalım tanımadan etmeden suçlamayalım
-
20 dk sonra twitterdayız 6 binlik takipçileri olanlara duyurulur
-
@DGN şu battılı falan konuşma tarzı hiç yakışmıyor şahsi fikrim.Etkinlikte hazır gündeme girilcekken bununla ilgili tweet atabiliriz böylece haberdar olmuş olurlar.2017 p48,2016 p35 tarzı olabilir sonuçta ilan.Vdk da insanların haberi yok daha 2 yıl geçerlilik diyor.Vdk gib gibi yerlerin üst düzey kısmının mailini bulabilirsek mail atalım.Rica edelim tercihini yap bu konuda da haber yapsın.Change.orgdan imza kampanyası olabilir.Bu konuda insanlar fazla umutsuz olduğundan,yapılan şeylerin sonuçsuz kalmasından dolayı sessiz.Mesela her akşam tgrt gün biterkene yazan arkadaşlar var bu beğenilmeyen goy goy yapıyorlar deyip geçilen sayfada.Tgrtye bunu da yazbiliriz.düşünelim çözüm yolları,deneyelim tekrar
-
@köyün-ağası boşver ya biz seni biliyoruz ağam ya ben twitter a giremiyorum bi sıkıntı mi var tam etkinlik öncesi bu ne anlamadim
-
@ddguy yok giriyor bende sorun yok
-
@niloya http://www.pergen.gov.tr/yoneticiler.html
Burda 30 civarı müdürün Mail adresi var , yaşanan mağduriyet anlatılabilir. guy , vdk , mhuy ilanlara ihtiyacımız olduğuna dair Mail atabilirsiniz .
Mail toplu olarak gönderilebilir. -
@DGN ortak bir metin yazılsın yollayalım hocam.
-
@niloya ben yolladım , insanda mücadele aşkı kalmıyor maalesef.
Siz yazarsanız facebook da ki gruplarda paylaşabilirim hocam
-
Tag henüz belli değil mi? Valla dersi bıraktım geldim ilk etkinliğim olcak
-
@aycan twitter hesabın ne
-
@aylin-yılmaz @canaycan9
-
bu gün de gündeme giremezsek tamamen gidecem derse başlicam
-
@köyün-ağası aynen bende