Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
@vanner saol kardeşim. sonuç olarak 1 ay içinde inşallah ilan var diyebilirmiyiz..
-
@kozexpo evet
-
@Jakuppp eğitim mı sınav hizmetleri daire başkanı gibi biseydi konuşmaları sildiğim için orasını hatirlamiyorum
-
Kurumda 3000 bine yakın açık var ama ilan yok.Bu nasıl bir tutarsızlık anlamadım.
-
Hayatının en güzel dönemlerini kurum sınavları peşinde, masa başında dirsek çürüterek geçiren gençlik nasıl ruh eşini bulsundur!
Sayılarının çok olduğunu tahmin etmekteyim -
Arkadaş bu nasıl bir ruh halidir ya başlık ruh eşini bulamamış iibfliler konuşulan mevzu yerini bulamamış ilanlar yapmayın gençler bi rahat bırakın kendinizi sürekli ilan düşünülürse sonunda hepimiz 'oynatmaya az kaldı doktorum nerde' diye ortalarda dolanıcaz
-
@canaycan Doktorum nerde diyorsun daha TUS var TUSDİL var tükendik biz diye cevap veriyorlar sistemin neresinden tutsan elinde kalıyor
-
@kzxp, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Ruh eşini buldukda iş bulamayınca bıraktık biz
-
@james-buchanan bari bu başlığı hortlatmasaydın.
-
-
@agor eskiden güzel başlıklar varmış. sonradan forum çok ciddileşti.
-
@james-buchanan forumu bir ara yumuşatalım dedik bu sefer de ergen paylaşımlar var diye tepkiler aldık. Nasrettin Hoca'nın bir fıkrası gelir hep aklıma bu durumlarda;
Nasrettin Hoca oğlunu okulundan alırken eşekle gelmiş. Oğluyla eşeğin üzerinde evin yolunu tutmuşlar. Aradan zaman geçmiş. Bir grup insan önlerine çıkmış. İçlerinden biri;
-"Hoca ayıp değil mi, eşek o kadar yükü nasıl taşısın?"
Hoca da oğlunu eşekten indirip yoluna devam etmiş. Aradan zaman geçmiş bir insan;
- "Ayıp Hoca ayıp. Küçücük çocuk yürütülür mü?"
Hoca çocuğu eşeğe oturtmuş. Kendi yoluna devam etmiş. Aradan yine zaman geçmiş birisi;
Bu zamane çocukları böyle işte, ihtiyar babaları yürür kendileri eşeğe biner. Bu söz çocuğun ağrına gider ve eşekten iner ikisi de yayan giderler. Oradan gevezenin birisi:
- "Enayilere bakın eşek önde gidiyor bunlar yayan"
Bunun üzerine Nasrettin Hoca:
- "Görüyorsun ya oğlum el alemin ağzı torba değil ki büzesin."
-
Hocam bu duyum çıksın yemin ediyorum müjde verdin diye dualar ederim size
-
@james-buchanan bu başlık şimdi açılsa linç yerdi açan
-
@mbguy eyvahlar olsun benim devreler hepten yandı kaç sene öncesiymiş
-
@james-buchanan yalnız ben şey beklerdim hocam. Hani diğer başlıklarda "kazandın mı?" diye sordun ya.
Bunda da "ruh eşini buldun mu?" diye yazmanı beklerdim :)) -
@agor hocam bu baslıgı ruh işini bulamamış iibfliler diye okudum
-
bu başlığın yürüyüp gitmesi ve hatta 900 sayfa olması gerekirdi normal şartlar altında. demek ki forum üyelerinin gerçekten tek amacı iş sahibi olmak. bu mevzular ikinci planda. bu arada güzel kızlar eqlesin
-
@hahamas belki de özelden döndüğü için bu muhabbetler buraya yansımamıştır hocam. Kimse rekabet etmek istemez, özel mesajlaşma kutucukları varken neden burada risk alsınlar ki.
-
@agor bak... ben bunu düşünemedim herkes başkalarını kendisi gibi sanarmış. ben böyle yerlerde tacizci damgası yememeye çalışırım genelde bir kişi gelsin desin bu bana yazdı. hesabı silerim (qızlar dguy ve guy sınavlarını kazandım ona göre. bir mülakatlık iş kaldı)