BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@WilliamNiskanen hayırlı olsun hocam. Ben başvurmadım.
-
@Jakuppp BDDK Uzman Yard. Sınavında da ben 1000TL kar buldum.
-
Bugun açıklansın da guya iyice odaklanalım aklımız burda kaldı vallahi
-
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra bu başlığa baktığımda meseleler baya ilerlemiş, bir kaç ilavede bende bulunmak isterim müsaadeniz ile.
Öncelikle kurumlar yapmış olduğu sınavlarda her ne kadar puanlamayi yüksek tutacağınız, yazın bir şey deselerde bu büyük oranda gerçeği yansıtmaz. Doğru olarak ne yazdiysaniz ondan puan alırsınız, fazla vereceğiz dedikleri için, yanlış veya tekrara giren şeylere puan vermezler. Nitekim murakkip sonuçlarında bu ortaya çıkmış. Hele ki, böylesine özel ve prestijli bir kuruma girebilecek adaylar için 1 puanın dahi hesabı yapılır. Şunu ifade edeyim: Mülakat sonucuna göre de belirlenen sayıda kişi alınacağının da garantisi yoktur. Kurum belki de 5 veya 10 kişi murakkip alarak, kalanları mülakatta eleyebilir. Tabi, bu kadar kişinin ihraç edildiği kurumda mülakatta puanlama biraz daha yüksek tutulacaktır ama bu yine de kurumun liyakat noktasında taviz vermeyeceğini bilmek gerekir.
İkinci olarak kurumda ihtiyaç çok fazla 2017 yılı içerisinde tekrar alıma çıkılacağı çok aşikar. Bu nedenle bir kaç puanla veya bir bölümle mülakatı kaçıran arkadaşlar eksiklerini tez elden kapatıp, sınav öncesi vip'den yerlerini kapsinlar.
-
@T.R.Malthus ortalama kac dakika sürdü acaba?? Bir de çerçeve sorular demişsiniz ama biraz daha ayrinti verebilir misiniz, nasılsa tum gruba ayni sorular sorulmuş. Mesela iktisattan ya da maliyeden sordukları soru neydi? Guncel ekonomi soruyorlar mi? Simdiden teşekkürler.
-
Haftaya kaldı umutlar.
-
@WilliamNiskanen mesai saati bitimine kadar açıklarlar belki. Pazartesi açıklarlarsa en erken 2 gün lazım, mülakat Çarşamba başlar. Beklemekten guya yoğunlaşamıyorum.
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar BDDK -
@Onceuponatime Kurumu aradim sordum stresten calisamiyorum dedim belki acirlar halime.Siteyi takip etmemiz gerektigini onlarin da bilgisi olmadigini soylediler.
-
@marla's-cigarete direk rakam sorabiliyorlar iktisat için siz anladınız çok detay veremiyorum çünkü kurum bu konuda gizliliğe önem veriyor.
-
@oguzhan24 anladim, tesekkur ederim.
-
Merhaba arkadaşlar
Bu güvenlik soruşturmasını mülakat sonuçlarını açıklamadan önce mi yapıyorlar acaba bilgisi olan varmı? 15 gün oldu mülakata gireli hâlâ bir ses yok. -
@eeengineer55 hocam diğer kurumların mülakat açıklama sürelerine bakarsak daha çok 15 gün beklersiniz gbi duruyor
-
Biz yinede iyimser olalım hocam @iyimser16
-
Bugün arayan var mı? Unuttular açıklamayı sanırım
-
@WilliamNiskanen hocam arayınca da web sitesini takip edin diyorlar. Öğleden sonra açıklarlar umarım. Bu haftayı mülakat yapmadan geçirmezler herhalde. En azından bir bölümü açıklamalarını bekliyorum.
-
Bu kez Bilişim gelebilir.Biz beklemekten kanser olmaya devam...
-
@Onceuponatime Paketim bitti yoksa arayacağım. İnternete bile kütüphaneden bağlanıyorum Bence de bugün birtanesini açıklarlar.
-
@hobbes84 hocam bilişim 2 bölüm vardı onları açıkladılar. Bankacılık uzman yrd hukuk alanı, bankacılık uzman yrd bankacılık alanı bir de bddk uzman yrd alanı kaldı açıklanmayan.
-
@Onceuponatime Dogru hocam, Hukuk alani ya da bddk uzm yard. gelecektir belki.Keske her biri bugun aciklansa da Guy'dan once Istanbul'a gideceksek bilsek.