BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@khun aynen dostum 8 yanlış hesap ama o zaman da bir 10 kişilik kayıp var. Dur ilana bir daha bakayım!
-
Arkadaşlar yardima ihtiyacım var hic bilmiyorum bu sinavi. Işletme olarak hangilerine girebiliyorumv e 83 84 puanlarla gelme ihtimali olan bise var mi
-
@cexay evet şimdi baktım.. sadece sonuna bakmıştım.. eyw dostum dediğin gibi düzeltelim hemen
-
Arkadaşlar bilişim uzman yardımcılığı (Bilgisayar Mühendisliği) hakkında bilgisi olan varmı? Yaptıkları iş, kurumiçi yükselme,maaş diğer durumlar vs?
-
Hay sizin ingilizcenize..ne olur yani kurum a girdikten sonra isteseniz..şu guzelim puanı şu guzel kurum icin kullanamiyoruz
-
Arkadaslar ben bddk nin bi onceki aliminda mulakata girdim mulakat biteli 2 hafta oldu tahmini ne zaman aciklanir dersiniz cunku alan puanim ii basvursam siralamaya girerim.keske biten mulakati aciklasalar basvuru sureci bitmeden de bos yere listeye girmesek
-
@tarziktisat BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@paretowilfredo alım sayısına ve ingilizce olayından dolayı 84 seviyelerine inme şansı nedir kardeşim
Hocam ing yuzunden cogu kimse basvurmayacak bence bayagi dusecek puanlar hic dusunme tercih et derim ben
-
Arkadaslar bu sinav ankarada mi yapiliyor istanbuldami?
-
................
-
............
-
@khun tesekkur ederim
-
Bir cevap alabilir miyim bende
-
..............
-
Pasimizi aticaz artik bi sekilde yoksa 85 puan tozlandi cekmecede bu sene yazik oldu 2016 jenerasyonuna
-
Tesekkurler @khun. Peki geçen sene 78 le kapatan iibf için mi olani
-
...............
-
@khun hocam bilgin varsa şu yukarıdaki benim soruya da bakabilir misin? Teşekkürler.
-
ilan heyecanlandırdı uykum kaçtı biraz
-
Dimi guy olsa forum cikdirirdi
-
...............