BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Ilk şoku ustumden attktan sonta kendime tesellim ben zaten guy istyodum kalbimden gecen o beni istemeyeni ben hic istemem neyms ing 23 mus mus mus yazk ya insan bari 59 verip gururmu oksar:)
-
@WilliamNiskanen muhasebenin adını bile duymak istemiyorum, 12 kişi nedir yaa @Onceuponatime hacı sen naptın
-
@hulyayasar diğerlerinden kaç almışsınız hocam
-
@iyimser16 49.2 ne ya nasıl bi puanlamalari var acaba hukuktan 49.2 almışım
-
Arkadslar genel olarak puanlar nasıl
-
@atiba ben ingilizce hariç beklediğimden düşük almışım
-
@WilliamNiskanen bende ing sıfır almışım yoktu zaten diğerleri hukuk 64 iktisat 63.2 muhasebe 64.6 iktisat ve hukuk bekledigim gibi ama muh daha yüksek bekliyordum
-
@WilliamNiskanen iktat 70 muh 38.8 ki 70 bekliodm sasknm hukuk 64.4 ing 23
-
@WilliamNiskanen kardeşim o nasıl bi puan öyle okuyanlar hangi kafayla okumuş, @atiba kardeşim bnmkide genel beklediğimden düşüktü iktisat 65-70 arası gelir diye bekliyordum 50 gelmiş, muhasebe 29, ingilizce 79(85 bekliyordum) hukuk 64 onunda 75 gbi bekliyordum. Gözetmen abimin dediği gbi pekte bol puan vermemişler ztn
-
@iyimser16 fake attılar bize
-
@iyimser16 Aynen hiç bol vermemişler. Sağlık olsun ama ben vergi için tecrübe olsun dedim ama biraz düşük geldi puanlar
-
@atiba Vergide görüşmek dileğiyle hocam.
-
Iktisat-Maliye: 74,7
Hukuk: 83
Muhasebe: 65
Ingilizce; 5
Muhasebe de mali analizi boş bırakmıştım 65 üzerinden 65 vermişler.
Normal puanlama yapmışlar neyse o.
Ingilizce de 2 çeviri yapmıştım yarım yarım. -
@WilliamNiskanen sonu inşallah bunun gibi olmaz hocam. Verginin mülakatında görürüsüz
-
Arkadaşlar ben hayırlı haber aldım çok şükür. Kazananları tebrik ediyorum. Kazanamayanlar adına üzüldüm, Allah başka kapılar açar inşallah hepinize.
-
bddk mülakatları ne zaman başlıyor ?
-
bankacılık uzman yard pazartesi olacak. mülakatın seyri hakkında fikri olan var mı ?
-
Bilişim-1 in mülakatı öncesinde alım konusunda aceleleri olduğunu söylemişlerdi ama bir ayı geçti umarım bu hafta içerisinde açıklanır artık
-
@catology Hocam umalım güvenlik soruşturması sonrasına kalmasın açıklanması zira öyle olursa durum iyice vahim yapan kurumlar hali hazırda mevcut. Bu konuda bir mevzuat değişikliği falan mı var? Süreç listeleri açıklayıp güvenlik soruşturması yapmakken ne zaman güvenlik soruşturması sonra listeye açıklanmasına döndü bir bilgisi olan aydınlatabilir mi?Ya da bu bir kurumun keyfi uygulaması mı?
-
@T.R.Malthus Bilmiyorum ama referansların da aranması gerekmez miydi şimdiye kadar? Referansı aranan kimler var?