BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Kingsman hocam bilgi paylaşımı için teşekkürler. Çeviri kısmı hakkında da aydınlatabilir misiniz? en azından hangi konuda hangi oturumda olduğuna dair bir fikir?
-
BDDK Uzman Yrd. için deneyeceğim şansımı.
Bayağı da yüksek kapattı. 8 Nisan'da Ayazağa'da Görüşmek ÜZERE!
Bilmeyenler için hatırlatalım:
Ayazağa istanbul Maslak'a yakın bir yerdir. Avrupa Yakası'ndadır
Şişli, Sarıyer, Kağıthane gibi ilçelerden ulaşım nispeten kolaydır -
Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bankacılık uzman yardımcılığı hukuk alanı için yardımcı olabilecek biri var mıdır?
-
Arkadaşlar bu oturumlar kaç saat sürüyor? Özellikle Pazar günü olan oturumlar saat kaçta biter bilgisi olan var mı?
-
bilişim alanı 2 için oturumlar ne şekilde olur acaba? daha önce bu alanda girmiş arkadaşlar var mı? ne gibi konulara çalışmalıyız, hangi konulara ağırlık vermeliyiz?
-
Bir arkadaşım 4T Ferhat Yıldız Monografi kitabını vermişti bana. Monografi için ona çalışsam yeter mi acaba? Başka kaynak almaya gerek var mı?
-
Arkadaşlar bilişim 1 alanı nasıl olur sınav bilgi verebilirsiniz
-
@Keymarsh aynen monografi için bende kaynak önerisi alabilir miyim?
-
Burada hiç mühendis yok galiba nerdeyse bütün yorumları okudum hep iibf liler
-
@kant67 hocam ingilizcenin ne düzeydeydi yani sınavda gerçekten ingilizceyi cok dikkate almakları dogru mu? mesela 10 cmle vermiş sanrm kaç tanesini cevrebiliştnz? lütfn bilgilernzi paylaşrmsnz?
-
Bu sinava istanbul dışından katılacaklar kimler arkadaşlar cok maliyetli bi sınav bu ya
-
Pazar günkü oturum saat kacta bitcek bilen var mi
-
Arkadaslar sınava girerken giris belgesi falan yok sanırim degil mi? Ayrica yorumlardan anladıgım kadarıyla tukenmez kalem ve hesap makinesi disinda goturmemiz gereķen bisey varmi ve ingilizce sinavina hangi oturumda girecegiz bilen bi arkadas yardımci olabilirse cok sevinirim
-
@dlkdr sınav giriş belgesi başvuru yaptığımız sayfada mevcut. Aynı sayfada gerekli bilgilerde var tükenmez kalem, sınavdan önce gelinecek saat vs.
-
@dlkdr sınav giriş belgesini sınava girerken yanınızda bulundurmanız gerekiyor, sınav giriş belgesine sınava katılmaya hak kazananların açıklandığı sayfadan ulaşabilirsiniz ayrıca sınava girerken kimlik ve tükenmez kalemde bulundurmanız gerekiyor. Muhasebe için isteğe bağlı olarak hesap makinesi kullanılabilirmiş. İngilizce oturumu konusunda bilgim yok malesef.
-
Emanet alırlar dimi arkadaşlar, telefonsuz İstanbul çok zorlar malum
-
Arkadaşlar ben de daha önce kurum sınavına girmemiş olarak bu konuyu soracaktım , malum istanbul ve dışarıdan geleceğiz , telefon durumu ne oluyor sınav da emanet falan alıyorlar mı
-
@aemral daha önce girdiğim tüm sınavlarda kapıda emanetçi vardı bunda da değişeceğini sanmam.
-
Ya bu bilişim 2 de ne soracaklar 4 yılda gördüğüm bütün dersleri yazmışlar görmediklerimi saymıyorum bile. Önceki yıllardan çıkmış soru faln yok mu acaba
-
Arkadaşlar tükenmez kalem mi kullanacağız bir de hesap makinası serbest mi olacak?