BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@aliveli İnşallah hocam. Bende de durum aynı. Fakülteler tek ve birazda büyük bir kampüsün içinde gibi geldiği için emanetçi konusunda emin olamadım.
-
İngilizce cevirilerinde konular genel mi yoksa genelde bankacılıkla alakalı terimler mi acaba bilen var mı?
-
Ustte bir arkadaş yazmis sanırım bilgileri @rybiński bu arkadaştı
-
arkadaşlar merhaba,
hangi gün hangi oturumun yapılacağı belli mi acaba? belli değilse daha önceki sınavlara giren arkadaşlar cumartesi hangi derslerden pazar hangi derslerden sınav yapılıyor? bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.
-
@Kingsman o meşhur iki kitabı yazar mısın hocam
-
@Mimar üzerine soru sorana da eksi veriyorlar, en mantıklısı kurumu arayıp öğrenmek
-
@kilcal merak ettiğiniz konu nedir ?
-
@kilcal telefona bakan yok ki kurumda
-
daha önce murakıplık sınavına giren var mı burda? eski sorulara baktım da imkansız o tarz bir sınavı kazanmam. sağlam finans eğitimi almış olmak lazım o soruları yapabilmek için. öbür yandan sınava girecekler arasında kaç kişi o soruları yapabilir diye düşünüyorum daha önce kazanan birini tanısaydım ona göre değerlendirirdim durumumu. sınav istanbulda sınav yerine nasıl gideceğimi bile bilmiyorum. tüm bunlar beni sınava girmekten vazgeçircek gibi. boşuna para ve zaman harcıcam sanki. offff ne biliyim ya herkes hazır mı arkadaşlar sınava millet dersleri halletmiş de tek dertleri ne zaman hangi oturum var olmuş yaw bi ben mi böyleyim.
-
@siyah-kırmızı Hocam sınava gitmek o kadar sıkıntılı değilmiş bir arkadaşın dediğine göre full metroyla gidebiliyormuşuz önüne kadar, oturumun derdi sarıyor herkesi benide çünkü her zaman sınavdan bir gün önce ezberlediğim, çıkar çıkmaz unutma kabiliyetine sahip olduğum Mali Tablolar Analizinde ki formüller var.Gerilmeye gerek yok en azından kendinizi denemiş olursunuz, fazla klasik sınava girme şansı yakalayamıyorum(-uz) maddiyat olarak çok darlanmayacaksanız bence şansınızı deneyin.
-
@siyah-kırmızı hocam emin ol nerdeyse sinava gideceklerin hepsi bunlari dusunuyor. Herkes oyle on numara hazir filan da degil bence. Hatta baya bi kisinin gelmeyeceğini dusunuyorum ben
-
@siyah-kırmızı istanbulun metro haritasını indirirsen ordan hem havaalanından hemde otagardan çok rahat ulaşırsın. Ulaşım sınavın en kolay kısmı sanırsam
-
Oturum hakkında arkadaşlar geçen yıl girdiğimde yanlış hatırlamıyorsam (%90 Eminim) iktisat ve maliye aynı kağıtta sabah, hukuk öğleden sonra , diğer gün muhasebe sabah , İngilizce öğleden sonra. Dediğim gibi yanlış hatırlamıyorsam bu şekildeydi sıralama ama bu yıl değişir mi bilemem buna bel bağlamamak lazım sadece paylaşmak istedim.
-
bu sınav için muhasebe ve iktisatın cok öenml olduğunu duydum maliye ve özellikle de hukuktan cok zorlamıyorlarmıs zaten kurum bankacılık alanı(hukuk) bölümü için de alım yapıyor o yüzden hukuku fazla zor değilmiş
-
ulaşımı dert etmeyin İstanbul burası altını delik deşik ettiler; bilmeyenler için söylüyorum. İTÜ-AYAZAĞA durağında iniyorsunuz ( Hacıosman metro hattındaki bir duraktır ) Sonra bi 5-10 yürüyorsunuz. Herkesin telefonu akıllı zaten açın bi navigasyon indikten sonra 5 dk da bulucaksınız fakülteyi. Bende ilk defa giricem. Şu sıralar guy da geldiği için bu sınava gelmeyen olacaktır. Herkese şimdiden başarılar.
-
BDDK uzmanlığına giren arkadaşlar dshs önceki sorular nasıldı? Puan verme konusunda kıtlar mı?
-
Arkadaşlar kolay gelsin;
Şimdi BDDK'yı aradım. Telefon kapalı olarak sıranın üstünde durabiliyormuş. Ayrıca yanınızda çantanız olursa onu da kabul ediyorlarmış, osym gibi sert kurallar yok denildi.
Murakıplık için; cumartesi sabah oturumunda iktisat ve maliye olacak. Öğleden sonra muhasebe. Pazar günü sabah Hukuk öğleden sonra da ingilizce olacakmış.
Herkese başarılar
-
@Keymarsh çok güzel bilgi sağolun.
-
@Keymarsh BEN DE ŞİMDİ ARADIM (13:35)
SADECE CUMARTESİ SABAHLEYİN İKTİSAT MALİYE İLE BAŞLAYACAĞI KESİN DİĞERLERİNDE DEĞİŞİKLİK OLABİLİR
ŞEKLİNDE SÖYLEDİ VE SANA DA İLETMEMİ SÖYLEDİKESİN DEĞİLMİŞ YANİ
-
@KARATAS eyw dostum sağol her türlü hazırlıklı oluruz artık