BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@marla's-cigarete maalesef benimki de aranmamış.
-
Bizim eve polis daha yeni gelmiş dün akşam. Eğer son kişi isem güvenlik soruşturması yakında biter gibi malum 1.5 ay oldu tabi başvurduğum diğer kurumlardan biride olabilir.
-
@oguzhan24 bize gelen giden olmadı daha. Hangi şehirdesiniz acaba herkese geliyorlar mı
-
@oguzhan24 hocam siz İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz?
-
@Azure evet
-
Sizden başka evine polis gelen duydunuz mu?
-
@nt bana gelen olmadı. başkasındanda duymadım
-
Arkadaşlar sizce bugünkü kabine değişikliği sonrası hızlanır mı bizim süreçler. Daha önce yazmıştım kabine değişikliği beklendiği için uzatıldığı vs konuşuluyordu hatta başka arkadaşlar da yazmıştı özellikle bakanlıklarda bu yüzden soruşturma bilerek uzatılıyor deniyordu. Ne dersiniz hızlanır mı süreç.
-
@oguzhan24 temennim bir an önce açıklanması ama bence güvenlik soruşturmasının bitmesi beklenecektir. Buda en az bir iki ay demek
-
@eeengineer55 zaten 2 ay oldu mülakat yapılalı öte yandan soruşturma 1.5 ay önce başladı. Bence artık yavaş yavaş bitmesi lazım gibi.
-
Telefonla arayıp bilgi alan oldu mu hiç acaba? Veya arasak bilgi verirler mi?
-
Hergün kurumun sitesine 20 kere girmekten neler yapiyor öğrenmeye basladim artik. Mesela 2 haftaya bir faaliyet izni veriyor
-
Benim güvenlik sorusturmasi evraklarim emniyete daha bugün gitmiş. Siradaymis yani ne kadar surecegi belli degilmis. Ancak evraklar yeni ulastiysa pek cabuk bitecegini sanmiyorum.
-
@14140154 nasıl öğrendiniz kurum mu söyledi?
-
@oguzhan24 hayir emniyetten bir arkadasa sordurdum ne durumda surec diye.
-
@14140154 o vakit arkadasiniza sorar misiniz, 41 Kisiden kacinin sorusturmasi bitmis; suruyor?
-
@best_effort bence kişi bazında sorgu oluyordur. Herkesin bulunduğu ilin Emniyetine yazı gitmiş olabilir. Bu işten anlayıp aydinlatabilecek var mi
-
@quadro normal sartlar altinda ikametteki emniyet gorevlidir. Genel olarak da o bakar
-
@14140154 ikamet iliniz nedir? Ve ikametgah ilinizdeki emniyete gitmis degil mi?
-
Günde 76 kere siteye baktığımız dönemlere yaklaşıyoruz