BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Okullar da yarin aciliyor. Artik sonuc ne ise aciklasinlar.
-
Var mi duyum dostlar?
-
Az önce aradım kurumu birkaç kez, kendiliğinden kapanana kadar bekledim ama açmadılar. Arayıp ulaşabilen veya duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
Merhaba arkadaşlar, Allah hepimize sabır versin bu işsizlikte kurumların ağır hareketleri hepimizi çok yıpratıyor gerçekten. Aranızda Endüstri müh. olan var mı? Ben de endüstri mühendisiyim. Kuruma alacakları endüstri müh. kontenjanı çok mu dar olur acaba ? Bilişim 2 alanından mülakata girmiştim. Sonucu merakla bekliyorum.
-
Kimsenin duyumu yok mu? Ya da duyumunuz olmasına rağmen, duyumun çıkmama ihtimaline karşı burada paylaşılanları göze alamadığınız için paylaşmamayı tercih ediyorsunuz. Her tercihe saygı duyuyorum ama kendi adıma duyumları gördüğümde ufak bile olsa içime umut doğuyor. Hayatta hiçbir şey kesin değil arkadaşlar, varsa bilginiz lütfen paylaşın.
-
Mulakata katılanların sayısı iyiki ila edilen kontenjanlardan az. En azından süreç normale göre kısa sürecek. Bu yönden düşünün
-
@quadro hocam kazandık mı öğrensek, işe başlamak için beklemeye razıyım. Böyle belirsizlik içinde beklemekten iyidir.
-
borsa istanbulun mulakatina kalmistim tam olarak sayiyi bilmiyorum ama orada da alim cok değildi yine de 5 ayi buldu aciklanmasi. Olmadi. Insallah bu o kadar uzun sürmez. Ve inşallah bddk olur zaten başından
beri burayı istiyordum hepimizin hakkinda hayırlısı olsun arkadaşlar . -
@marla's-cigarete 5 ay oldu nerdeyse dostum
-
Herhalde bu hafta açıklanır geçen hafta kurumda bir sorun olmuş ve gecikmiş olabilir. Duyum paylaşan arkadaşların samimiyetine güvenerek böyle düşünebiliriz herhalde.
-
@Azure keşke öyle olsa tabi de şu durumda en iyisi konudan uzak durmak. 5 ay nasi beklenir. Ki 5 ay bitti.
-
@eeengineer55 geçen cuma duyumunu paylaşan kişi sayısı birden fazlaydı. Ben de arkadaşların duyumlarına inanarak, kurumun yakın zamanda açıklayacağını düşünüyorum. Tek temennim hafta bitimine kadar beklemeden açıklamaları. Artık bir gün bile beklemek çok zorlaştı.
-
Ben Cuma günü 5091'i aradığımda bugün belli olacağıyla ilgili bir bilgi gelmediğini ama 2 tane güv soruşturmasının hafta başından beri beklendiğini söylemişti. Bugün aradım 2 kere açan olmadı. Benim en çok merak ettiğim güv. soruşturmam cidden emniyete en baştan gönderilmedi mi yoksa emniyetteki en güvendiğimiz tanıdığımız bizden bilgi mi saklıyor? Eğer zaten baştan gönderilmediyse niye benim gibi asil ya da yedek olamayanlardan güv sor isteyip bunca zamandır bekletiyorlar.
-
Aynen bende paylasmistim zaten bana da 2 kisi bekleniyor yakinda aciklanacak dendi kesin bu hafta aciklanacak diye bir sey soylenmedi.
-
@catology hocam bu 5091 dahili numara mı? İnternetteki numaradan aradığımda aöan olmuyor.
-
@lawer12 kesin açıklanacağına dair bir bilgi vermediklerini geçen hafta için söylüyorsunuz değil mi hocam?
-
@Azure aynen geçen hafta pazartesi aramıştım. Bugun aradım meşguldü
-
@lawer12 hocam şu internetteki numaradan mı arıyorsunuz? Ben sürekli telesekreterdeki müziği dinliyorum, açmıyorlar. Başka numara var mı? Bir de ordan deneyim.
-
@Azure Evet hocam dahili numara ama bugün açmıyorlar
-
0 212 214 5091 İnsan Kaynaklarının numarası