BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@quadro arkadaşlar kesin duyum yayalım. Kurumdaki üst düzey güvenlik önlemleri nedeniyle içeride unutulan anahtar yüzünden tüm kurum çalışanları dışarda kalmış. Çilingir geldiği gibi sonuçlar açıklanacak en geç sabah 5 gibi konuşuluyır malum istanbul trafiği.
Bu arada duyumculara gevelemeyin dedim diye laf yakan umutçu arkadaşlar nerelerdesiniz.
-
Kesin olan bisey varsa o da ; bu haftanin da yalan oldugu.
-
belli olmaz şimdi arkadaş gelir gece 12 de açıklanacakmış der
-
Bu duyumcuları biri fena trollüyor herhalde buradaki mesajları okuyup okuyup gülüyolar. Özellikle red isimli arkadaş başlarda temmuzda açıklanacak demiş
-
@xxsalcaxx çevrimiçi oldunuz siz bir duyum mu var
-
@criminalawyer bu sefer de elektrikler gitti diye bi duyum aldım kardeşim
-
@xxsalcaxx emin misiniz ben word lisanslı sürüm istiyo diye listeyi girememişler haftaya lisans alıp öyle gireceklermiş diye duydum
-
@lawer12 olabilir kardeş. Kurum bi açıklama yapsa 2 satır birşey ya şu tarihten önce açıklayamayız şu aşamadayız diye işkence yeminle.
-
@xxsalcaxx zaten telefonlara çıkmıyor trip atıyordu
-
Sonuçlar açıklanmış oluyormuş kazananlara mail gidiyormuş ben de burda gerzek gerzek konuşuyormuşum ne gülerim ama.
-
sanmıyorum bu saatten sonra açıklanacağını zaten kesin diyenler baktım da ilk kez bugün buraya ileti giren ilk kez dün ileti giren ve red yani
-
@xxsalcaxx ona fırsat vermeyiz dostum haberin olur
-
@lawer12 evet birden fazla kişi aynı şeyi söylemiş fakat son anda Pazartesi'ye bırakılmış olabilir,
-
@lawer12 red zaten red her zamanki gibi.
-
Kesin bilgi pazar günü yds var
-
onların açıklayacagı sınavın...
-
Arkadaşlar sizce ingilizcemi geliştiririm yds 75 lisans ve yüksek lisans ingilizce okudum bu sene tez yazacağım ama öyle iyi bir İngilizcem yok zaten bunların da açıklayacağı yok bari ingilizcemi geliştireyim diyorum. ielts girmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa bir yardım etsin. Amaç yds 80 ya da ielts 7 min
-
Nasıl yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Bu arada çok fazla dil kabiliyetim yok iyi bir liseden mezunum istanhul da ama tembellik edip hiç bir dersi dinlemedim haftada 14 ders tı lise 1 de ama yok dil kabiliyeti yok ama lazım. Bir yardım ve
-
@Red sen nasıl bir insansın ya. Yarın güneş doğacak desen doğmicak. Kim kekliyo seni çok merak ediyorum. Duyum kaynağın mahallenin bakkalı mı?
-
@xxsalcaxx kardeşim boşverin ya. Zaten aylar olmuş bekliyoruz az daha bekleriz unut gitsin. Belki de Red forumdan bilgi sizdiriyor kuruma milletin tepkisini ölçüyor hala mülakat devam ediyor olabilir. İyi komplo teorisi oldu ama ihtimal. Salla gitsin