BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Hukuk alanı açıklandı
-
bu ne böyle ya hepsi tek tek açıklayın işte hepsini ona göre çağırın mülakata. Ben bddk uzman yard. girdim ya kesin o en son açıklanır.
-
Bankacılık uzm yardda iktisatçılar olduğu grupta kaç kişi katıldı sınava en son bilen var mı. Ďaha okuyamadilar mi kağıtları acaba
-
Öncelikle yazılıyı geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, sonuç bekleyen arkadaşların da diledikleri sonuca en kısa zamanda en güzel şekliyle ulaşmalarını dilerim. Önümüzdeki salı mülakata hukuk alanından giriyorum daha önce mülakat tecrübesi olan arkadaşlardan özellikle nelere dikkat etmemiz gerektiğini bir de kurumun çalışmalarını takip edip ona göre spesifik sorulara maruz kalıp kalmadıklarını öğrenebilirsem çok mutlu olacağım
-
@birsondakika hocam Tebrik ederim ins mülakatinz olumlu gecer snav kagidnda esnek okuma var mi kebdi sinavnz acisindan ? Yani bekledignzden daha yüksek yada daha düşük nasil bir sonuc aldiniz özellikle ingilizce açısından
-
@hulyayasar inşallah hocam çok teşekkürler ingilizce açısından puan verilebilecek her şeyden puan vermişler diye düşünüyorum, ingilizceden türkçeye kısmında çok problem yoktu ama türkçe ingilizce kısmı çok iyi sayılmazdı demek ki dedikleri gibi orada yazılan her şeyi değerlendirmeye katmışlar. Umarım sorunuza cevap verebilmişimdir hocam
-
@birsondakika ins bizde bol puan verrler hocm çünkü ingilizcde resmen puan versinler diye herseyi yaptm bi nebze rahatladım çok teşekkür ediyorum hocm
-
@hulyayasar inşallah hocam siz de açıklandığında rahat bir nefes alanlardan olursunuz
-
@hulyayasar hocam murakıplıkta pek bol puanla okunmadığı belli ama bilişim ve hukuktaki arkadaşlar daha bol puanla okunduğunu söylüyor, korktuğum husus şu direk kurumla ilgili olan murakıp, bankacılık, bddk uzmanlığını toleranssız okuyup, hukukta bilişimde bi tık daha esnek mi okuyorlar acaba, (inş böyle değildir) artık bi öğrensek bizde neticemizi
-
@iyimser16 evet dedginz gibi gözüküyor hocam ama hayrlisi olsun. Insan olmayacagni bilse beklemez ama az da olsa bir umut beklemek ve böyle arafta bırakmalari çok zor oluyor ins bu gece hürmetine hayrli sonclar alrz
-
@birsondakika amiiinn hocam. Bu gece duanzda da geçtim şükür tanimadgmz insanlara dua ediyor dua aliyorz ne güzel mülakati gectim cumlesini Rabbim size nasip eder ins
-
@hulyayasar amin hocam, dualar dilekler karşılıklı inşallah sizin de çok geçmeden açıklanır ve gönlünüzden geçen en güzel şekliyle gerçekleşmiş olur
-
Bankacılık bekleye arkadaşlar açıklandı sitede https://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Duyurular/Insan_Kaynaklari/Insan_Kaynaklari.aspx
-
-
Yanı gerçekten bi Bddk uzman yard kaldı taksit taksit açıkladılar helal olsun..
-
@atiba Mülakatlar da uzadı baya hala açıklanmadı ne bilişim ne murakıplık
-
17de 12 mülakata kalanlara başarılar.
-
Sesimi duydular Bddk uzmanlığı da açıkladılar kazanan 10 kişi gerçekten çok bol puan vermişler..
-
@WilliamNiskanen 17 de 12 ne oluyor hocam
-
Tek muhasebeyi geçmişim valla helal olsun bana