BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
bilişim sınavını gecebilen var mı arkadaslar
yeni ilana cıkmış kurum
nerelerden soru geliyor
yardımcı olabilirseniz cok sevinirim -
Yeni ilan çıktı bilgisi olan var mı bu kurumun avantaj dezavantji soruların zorluk derecesi yardım lütfen bide çalışma yeri istanbul mu göremedim ilanda
-
Şaka gibi ya daha bi önceki ilan sonuçlanalı 1 ay oldu ve 100 kişi alacağız deyip 20 katı 2000 kişiyi yazılı sınava çağırdılar ve bukadar insana umut dağıttılar. Sonrasında yazılı sınavı geçen 120 kişi civarıydı sanırsam. Birçok kadroda alınacak kişi sayısı kadar kişi bile yazılı sınavı geçemedi. Bu insanlar aylarca sonuç açıklanmasını beklediler ve sonunda alınan kişi sayısı sadece 41 kişi idi yedek medek hak getire. Şimdide 69 kişilik ilana çıkmışlar. Büyük ihtimalle bir önceki ilanda 31 kişi işe başladı. Ve 100 kişilik kadrodan 69 kişilik boş yer için yeniden ilana çıktılar ve 20 katı kişiye umut dağıtacaklar. Ne diyim inşallah 69 kişiyi de alırlar.
-
@eeengineer55 bir önceki süreçte insanlarda liyakat olarak bulamadıkları şey neydi çok merak ediyorum. Sınava giren insanlar ülkenin en iyi üniversitelerinden mezun kpss den en az 80 puan almış kurumun yaptığı 4 oturum sınavda 70 puanı geçmiş insanların sözlü sınavda çoğunun takılmış olmasına anlam veremiyorum.
-
@eeengineer55 Kurumda mülakat sırasında Eylül ayında zaten alım yapılacağı çünkü adam eksiği olduğu söylenmişti aslında hikaye adam eksiği var da alımları kendileri yapmıyor açık ve net yukarılardan bunlara emir geliyor bağımsız kurum ya bunlar hatta düzenleyici denetleyici kuruluş!!! ne gelirse göklerden onlar da o şekilde karar veriyor liyakat, bilgi sınav hak getire. Yeniden başvuracak arkadaşlara tavsiye buraya sakın bel bağlamayın ciddiyetsiz bir kurum bize personel alım müdürü önce mülakatlar sonra soruşturma başlayacak deyip duyuru yapması ardından 1 ay kadar bekleyip ancak soruşturma belgelerinin istenmesi daha da ilginci mülakat sonuçlarının 4.5 ay sonra belli olması bunun en büyük göstergesidir. Ha bir de eylül de kesin ilan var deyip Kasım oratasına gelmesi de ne kadar öngörülü çalışma yaptıklarını gösteriyor. Allah'tan Bankaları denetleyen ve regüle eden böyle bir kurumumuz var da bir şey olmuyor!!! Bu sınava girecek arkadaşlar burası yokmuş gibi girin olursa güzel olmazsa da hiç yoktu ki zaten deyip geçin kafaya takmayın sonra benim gibi olursunuz.
-
murakıp yardımcılığı son alımda kaçla kapatmıştı arkadaşlar hatırlıyor musunuz?
-
@gerha 83,01
-
ayrıca bddk yeni alım yapmamış mıydı ya ? eledikleri adamlarda ne aradılar da bulamadılar çok ilginç
-
@kaymakam teşekkür ederim
-
@kaymakam 2016 bankacilik uzman yardimciligi ,bddk uzman yardimciligi ve munakiplik kac kpss ile kapatmisti acaba
benim bddk uzman yardimciligi icin istenen p20 puan im 87
bankacilik ve munakiplik icin istenem en yuksek puanım da 82hangisine basvurmaliyim bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz
-
Ben bu sene sınava ilk kez girdigim için kurumlar hakkında bilgisizim geçen gün de bi ilan oldu spor genel mudurlugu mufetis yardimciligi ama az kişi alınıo bize hocalar 80 üstü alan kesn atanır diyodu ama yok yani doğru düzgün alım yok ztn şuan ders de çalışmıyorum yani 1 yıllık emek çöp oldu yazık
-
@aylakkafam oncelikle tesekkurler
2016 icin munakiplik , bddk uzman yardm ve bankacilik uzman yardimciligi kac kpss ile kapatti biliyormusunuz acaba ?benim bddk uzman yardimciligi icin istenen puanim 87
bankacilik ve munakip icin en yuksek puanim 82 hangisine basvurmaliyim blmiyorum..
-
@kubrabaris bddk uzman Yardımcılığı geçen seneki gibi yine 7 kişi alıyor ve geçen sene 86.9 ile kapatmıştı.bu sene puanların düşüp sıralamaların yükseldiği bir sene de 87 ile bddk uzman Yardımcılığı daha garanti gözüküyor sizin için. Sınavının murakıblığa karşın kolay olması da cabası.
-
Bence bu alımda puanlar daha düşük olacaktır çünkü sadece 2017 kpss puanıyla başvuru yapılıyor. Birde başvuracak arkadaşlar bu başlığı geriye doğru tararsalar geçen alımdaki puanlar yazıyordur bu başlıkta biryerlerde
-
Arkadaşlar merhaba. Murakıplık & bankacılık uzman aynı konular, bddk uzm. Farklı bunlardan. Bddk uzman. Sınavı farklı olacak tabiki ama murakıplık ve bankacılık uzman sınavı aynı sorulardan mı olacak peki?
-
Boşuna girmeyin.Daha once de dedim o kadar yetkili tanidiginiz varsa baska yerlere de girersiniz zaten.bunlar cagirirlar umit verirler ama almazlar.seckin olmakla sacmaligi ayirt edemiyorlar.devlette a kadro memurum kac kez kazandim almiyorlar.sicilimde sorun olsa suanki gorevimde olmam.girmeyin umutlanmayin uzulmeyin.5 kisi alip birakirlar.demişti dersiniz.
-
@caglacicek hayir en zoru murakiplik sinavidir. Bankacilik uzman yard. Sinavi daha kolay olur.
-
iibf bölümlerinin tamami yok malesef niye böyle bir kisitlamaya gidiyorsa anlamış değilim
-
arkadaşlar başvuru formunu bulamadım sitede link atabilecek olan var mı?
-
@luthor buldum.