BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@iyimser16 Ben yine de guy veya kpss öncesi sonuçları öğrenmekten yanayım. Burda güzel haberlerimizi paylaşırız umarım.
-
@Keymarsh siz bilirsiniz tabi hocam ama hiçbir şeyin garantisi yok, bence puanınız yetiyorsa deneyin şansınızı.
-
@Onceuponatime hocam bnde kesinlikle öğrenmekten yanayım bide hayırlı haber olursa daha bi şahane olur ama bian önce olsun diyede kendimi yemiyorum, çok fena sıkıştırdılar herşeyi valla, son zmnlar spk vmy kızılay flnda sınav açtı heralde bundan sonra 2016 puanıyla yeni sınav açılmaz
-
@iyimser16 hocam hemfikiriz, hayırlı haberler alalım da makul bir süre olduktan sonra bekleriz sorun değil.
-
Merhaba arkadaşlar herkes için hayırlı olması dileğiyle mülakata gireceklerin listesi açıklanmış
-
@eeengineer55 Şimdilik sadece Bilişim-1 için liste açıklanmış hocam. Diğerleri de ilerleyen saatlerde gelir umarım
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun yabanci dil oturumu icin verilen puanlar ne esnek davranmislarmi acaba ? Grupta kazanan arkadaslar varsa yorumlarini alabilirmiyiz.
-
Diğerleri de bugün açıklanır mı acaba.
-
taksit taksit yapmasalar keske hepsini biran önce acklasalar
-
@cexay ben bilişim 1 den girmiştim hepsi açıklanmıştır diye düşündüm umarım herkes için hayırlısı olur.
-
@eeengineer55 sadece bilişm acklanmş hocam. sizn ins kazanmşsınzdr?
-
@eeengineer55 puanlamayi nasil yapmislar hocam, ne bekliyordunuz, nasil geldi. Bizleri bu konuda bilgilendirirseniz cok seviniriz.
-
Açıklandıktan 2 gün sonra mülakata çağırmaları da apayrı bir şey..
-
@hulyayasar evet mülakata çağrılmışım. İnşallah sizin için de hayırlısı olur.
-
@eeengineer55 cok sevındım adınıza inş. mülakatı kazanıp erleşirsiniz. özellikle ing oturumunda bol puan vermişler mi ? siz ne bekliyordunuz nASl gelmiş biraz bilgi verrsenz cok sevnrm
-
@pow3rtech puanlama konusunda bir oturumdan 60 barajından takılırım diye endişeliydim ondan 63 almışım genel olarak iyi puan vermişler gibi
-
@hulyayasar iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah sizde çağrılırsınız mülakata ingilizce konusunda bütün cümleleri çevirmiştim iyi kötü cümlelerin çoğunda bilmediğim kelime vardı onları aynı şekilde yazmıştım. Birde cümleler bankacilikla ilgili olduğundan çevirilerin biraz komik olmuş olabilir bu duruma rağmen 80 almışım
-
Kaç kişi alacaklardı 22 kisi kazanmiş bilisimi. Persembe gunude mulakatlari basliyor
-
@eeengineer55 hakkinizda hayirlisi olsun hocam.
-
Bilişime kaç kişi gelecekti? 22 kişi kazanmış, diğerlernide açıklasınlar artık da bitsin bu çile