Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
Foruma yeni katıldım arkadaşlar merhaba;
MHUY için duyum alan var mı? 2016 KPSS puan geçerliliği bitmeden sizce gelir mi? Özellikle taleple alakalı MHUY olan dostlar ve @paretowilfredo yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla. -
@Hacettepe-Üniv. Kardeş hele bi guy gelsin muhuy gelmesede olur daha bi sınav görmedik yahuuuuu.
-
@Aristo76 GUY'dan birkaç kere elenmiş biri olarak MHUY liyakatlı bir sınav düşündüğümden çok istiyorum...
-
kardeş ne biçim başlık atıyon yahu sınav ilanı zannettim
-
@Hacettepe-Üniv. Guydan elendiysen mhuy daha mı adaletli oluyor mülakat
-
@Lex-fori duyum başlığı diye belirttim hocam.
-
@Hacettepe-Üniv. tamam da ana sayfada o yeşil kısım da gözükmüyor direk Mali Hizmetler Uzman yrd.... diye gözüküyor
-
@Lex-fori yeni katıldım telefondan yazmıştım hocam, özür dilerim
-
Kardeşim @paretowilfredo yok mudur hiç duyum? Maliye'nin 2017 hedefinde 250 MHUY var, bu taleplerin toplandığı anlamına gelir mi ve akabinde bu referandum sürecinde ilan gelebilir mi hocam?
-
Kpss sonrasina kalacagini dusunuyorum. 250 kisilik bir alim gelecektir toplanan talepler bu yonde.
-
@paretowilfredo Umarım kalmaz hocam, zaten süreç çok uzun ve puanlar gidiyor... Teşekkür ederim hocam.
-
@Aristo76 kardeş sen bi alemsin
-
yetişirse nisanda ilana çıkacak yetişmezse sınav sonrasına kalcak bakanlıktan duyum
-
@ceybru aynı bakanlıktan guy u da soraydın:)
-
@Keynesin-amcası bence gomikkk
-
@Keynesin-amcası arkadaşım mhuy onun tanıdığı bakan o sordu.ben guy u da sor dedim herkesin dediği gb çalışma yok demiş bakan.bu duyumum bi ay önceydi.şimdi çalışma vardır orasını bilemem.ben de ilanları dört gözle bekliyorum
-
@ceybru mhuy bakanı mı tanıyor?
-
İnşallah bu referandum süreci bize de yarar. Ama hareketlilik yok gibi...
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan iibf twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Maliye herkese kadro onayı verdi ama 450 bin İİBF'liyi unuttu. Yeni kpss'den öncesi çok mu zor gelmesi yahu. İstediğimiz puanları kullanabilmek. Yanacak 90'lı puanlar.