Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
Kpssden önce gelsin artık ona bile razıyım.
-
@ecem sayida neden yıldan yila düşüş olmuş? Yani ne gibi değişiklik oldu kadroya ilişkin... herhangi bir açıklaması var mi yoksa idarenin talebi bu yönde mi olmuş?
-
Mhuy 5018 sayılı kanunun getirdiği bir meslektir. İlk yıllarda strateji geliştirme başkanlıklarında ve mali hizmetler müdürlüklerinde açık çok olduğu için sayı fazla sonradan azalmış..
-
@friedmanmilton Ben zaten 2017 içinde beklemiyordum da şöyle 2018'in başlarında Guy'dan önce olması bile yeterdi bana.Malesef bu yazıya göre değil 2017,2018 başlarından da ümidim kalmadı.Sanırım standart takvimleri Eylül 2018'de verecekler ilanı.Seçimlere yakın zamanda coşarlar acelesi yok tabi kimsenin bizim puanlar da süs diye kenarda dursun diye sitem ededebilir miyim...
-
@bolulu, içinde söyledi: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
@ecem sayida neden yıldan yila düşüş olmuş? Yani ne gibi değişiklik oldu kadroya ilişkin... herhangi bir açıklaması var mi yoksa idarenin talebi bu yönde mi olmuş?
İdarelerin belli bir kadro sayısı var, dolduğu için alımlarda düşüş var uzman yardımcıları uzman olduğu takdirde açık oluşacağı için alım sayısı artar. Kurumlardan talep alınmıştı 2018 yılı içerisinde mutlaka alım olucaktır öncesinde ilan gelir mi tabi bilemiyorum. Aslında Mhu derneği var orayı arayıp bilgi isteyebilirsiniz yardımcı olacaklardır.
-
@ecem teşekkürler çok sağolun
-
@bolulu, içinde söyledi: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
@ecem teşekkürler çok sağolun
Rica ederim insallah kazanırsınız. Tercih zamanı yazdığınız şehirlere özellikle dikkat edin, yaşamak istemediğiniz şehirleri yazmayın tayin durumu çok sıkıntılı hatta Yok 6 yıl boyunca.
-
Ortada fol yok yumurta yok sakin olun
-
Ortada ilan yok bişey yok. yok efendim özlük hakları vay efendim çalışma şartları yok geçmiş yıl alımları. İlan gelsin ondan sonra sabahlara kadar bunları konuşun şuan hiç göze hoş gelmiyor
-
Bu forumu hizaya sokmaya çalışanlar bir bitmedi arkadaş ya.
-
Bu süreçte en çok açılması beklenilen sınav diye başlık açsak, sanırım guy'u bile geride bırakır. Bence bu alım yine Maliye Bakanına takıldı. Personel ataması konusunda sofrada ekmek ufaklarını dahi toplamaya çalışan bir anlayışla hareket ediyor.
-
Birisi gidip o dershane hocalarina desinki kpss a grubunda ilk 300egiremesseniz bosa hazirlanmayin diye biraz musterilerinize bilgi verinde sonra hayal kirikligi yasamayin.2017 aslinda iyi gitti ama hep ilk 300e hitap etti.Ya gerisi ta gerideki 130000 kisi
-
Bu dershane yorumu şu süreç hakkındaki en aklı başında yorum olarak gördüm desem. Ama tek bir farkla sayıyı ilk 500 yapalım nadiren de olsa sistem 300-500 arasına da fırsat veriyor.
-
@antimülakat ilk 300-500'e girmekte yetmiyor ki hocam gelen ilanların büyük bir kısmında yds koşulu da var, yds koşulu olmasa bile kendi sınavında ingilizce soruyorlar. Yds puanı olanlar ve ilk 300-500'de olanlar şuan daha da ilan gelmesin hangi birine gireceğiz modundadırlar
-
Allah nasip ederse bir gün bir platform oluşturacağım. Bu platformada iibfli arkadaşlara yönelik olacaktir. Ne için diyecek olursanız işte tüm bu süreçlerle ilgili olacak. Belki su an bu konuyla ilgili halihazirda bir dernek felan olabilir ama bu konuda bir bilgim yok. Demek istedigim nokta birlik olunmadan birsey olunmuyor. Gerekirsr bütün fakultelerde bolumlerde tek tek teşkilatlanma oluşturulup cikarsiz menfaatsiz ideolojisi olmadan herkesin icinde bulunduğu bir platform bizlere gerek. Her yil binlerce mezun veriyoruz. Cogumuz ozel sektörde kole gibi çalışıyor. Atanmak ısteyen dostlarımız sinav ilan mülakat belirsizlikler yuzunden yıpranıyor ve gercekten artik birlik olma zamani gelmiştir. Gelecek 2000 kisilik ilana 10000 kisi sinava giriyor peki geriye kalan 8000 kisinin cani cehenneme diyemeyiz. Evet hakeden atansin mulaktta olsun ama adil eşit sartlar altında olsun. Dersaneler ayri bir konu yilda 4000-6000 dersane ucreti yaklasik 4000-5000 materyal ve diger ucretler var. Peki herkesin imkani var mi bunlara herkesin 2 yil feragat etmeye imkani var mi? Daha ne kadar ezilecegiz bizler bunlarin altinda nice arkadasim var 2015 2014 2016da mezun olup daha atanamayan... Bunlari soyledik diye terörist olmazsınız bunlati soyledik diye vatan haini de olmayiz korkmayin ve birlik olalim... tek istegimiz hizmet etmek tek istedigimiz yillardir ogrendiklerimizin karsiligini almak...
-
@sofuoglu
Bir de şoyle bisey var: Yds + Alakasiz bi puan türü.Bkz.Aile ve Sosyal Pol Bakanligi
Yds+P3......çildirmamak elde degil -
@bolulu kardeşim hoş diyosun güzel diyorsun da senin cumhurbaşkanın işeni gelmediğe şeye fetçcü bunlar diyor yarın bi gün sokağa çıkıp eylem yaptığımızda haberlerde fetöcu bunlar gezici bunlar diyecek geçiştircek sen derdini anlatamayacaksın bile
-
@bolulu Gerçekten buna çok ihtiyacımız var.Atanan atanamayanı,atanamadığı zamanlarda yaşadıklarını çok çabuk unutuyor.Unutmamak lazım aslında.
-
@1903bjk hocam çok haklısınız o gerçekten fiyasko idi gerçekten, kullanılabilecek bir sürü puan varken p3'den çıkmaları kabul edilebilecek bir şey değil. Bence bunun en büyük nedeni Ösym ve kamu kurumları arasındaki koordinasyon eksikliği. Geçen sene puan değişikliğinden sonra kurumlar bunu tam olarak idrak edemediler veyahut umursamadılar ki bazı kurumlar eski puan türleriyle bile ilana çıktılar. İnşallah yakın zamanda oturur sistem ne diyelim. Şunu da söylemeden edemeyeceğim, milletvekili olabilmek için " En az ilköğrenim mezunu olmak" şartı varken bizler de iyi pozisyon ve kariyer için p3+yds+kpss alan'da derece akabinde iş hayatındaki yeterlilik sürecinde yetkinlik,yeterlik,tez,dil vs gibi şeyleri görünce insan gerçekten tuhaf oluyor.
-
@vice-versa @luthor kardesim ben gel parti kuralım demiyorum sosyal medya üzerinden organize olmak lazim tum iibfliler bir araya gelirse ki ancak boyle birsey yapilabilir... fetocu olmak icin mahkemelerin belirledigi esaslar var biz sosyal medyada birseyler yaptik diye fetovu olmayiz merak etmeyin teröristte olmayiz vatan haini de olmayiz. Demek istedigim sey birlik olmak zira düşünür müsünüz 20000 kisi karsinda kimse duramaz ne bir burokrat ne millrtvekili nede bakan. Tepkisiz kalinamaz boyle seylere. Çünkü bu tarz seyler toplumsal hareket dogurur. Benim demek istedigim nokta yakmadan kirmadan dökmeden kanuni yollar ile hakkimizi aramak. Boyle bir platformun ideolojisi olmaz tek bir amaci olur bu amac etrafinda toplaniriz.