Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@baumol ilan yok ilan çalışsak ne olacak
-
@hasansss Olur mu öyle şey hiç ? Eğer ilan beklenirse tek kar sınava girmek olur. Öbür türlü çok sıkışırsınız. Bir an önce oturup çalışmak şart.
-
@baumol doğru söylüyorsunda beklemekten usandım. Gelen giden bişey yok
-
Kurum sinavlari icin detayli calismak gerektiğine inan biriyim... not yeterli olmaz hukuk ya mevzuattan ya da saglam bir kaynaktan öğrenilir...
-
Arkadaşlar kpss den farklı bir hukuk yoksa bence kpss çalışmış biri için fasikül+soru çözümü yeterli olur.
-
@Priss Hocam nerede bu ilan ya
-
kasım geldi ..
-
@Priss Başkan gözler sende
-
http://kontrol.bumko.gov.tr/TR,5916/2015-yilinda-acilacak-olan-mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-ozel-yarisma-sinavina-iliskin-kurum-talepleri-toplanmaya-baslanmistir.html Eskiden böyle şeyler de paylaşıyorlarmış şimdi nerdeeee
-
@fatoss21 murat egitim ogretmenin el kitabi cikardi kamu ve ozel hukuk icin alabilirsiniz
-
@Priss @pareto_wilfredo hocam kasim oldu ses yok mu hala
-
@sacred123 kitapları nasıl peki sin değişiklikler falan yer alıyor mu
-
@fatoss21 son degisiklerin hepsi eklenmis
-
Umutlarımız tükeniyor her gün ne zaman geleceği belli olmayan gelse de olacağı belli olmayan şeyler için gençliğimizi harcıyoruz
-
Priss hoca biraz zaman arastiriyorum demisti gelicek haberleri merakla bekliyoruz
-
İlanlar eskiye nazaran çoğaldı inş Mhuy'da yakın zamanda gelir.Eskiler şanslıymış Eylül'ün başında Mhuy ilanı,Guy'da çift alım olunca atanmayan kalmasın.Biz de hiçbirşeyin akıbeti belli değil.
Şu 250 kişilik mhuy personel alımı yazan raporu da incelemiştim.Çıkardığım sonuç ilanın 2016 Eylül'de gelip Kasım'da sınavın yapılıp 2017 içinde de atamanın yapılması.Bence 1 yılı aşkın bir gecikme var. -
@maliyeci07 evet en azından ilan olup olmayacağını bilsek ona göre hazırlıklı oluruz. şimdi yıllarca durmadan ders çalışıyoruz gelirse diye
-
Aralık tan önce gelmez bu ilan
-
Bu ilanın geleceği kesin mi ya.Ümitleniyoruz ama pek gelecek gibi durmuyor.
-
Kemal Sunal'ın salako filmine döndü bu iş eylül geçti ekim geçti kasima geldik umarım bizim kide mutlu sonlu biter