6 Mart Cumhurbaskanımıza mektup gönderiyoruz. Lütfen destek olun!!
-
Arkadaşlar facebook grupları üzerinden başlatılan bir mektup organizasyonunu buraya başlık açarak taşımak istedim. Forum olarak herkes elini taşın altına koysun ve 2016 kpss A grubu sınavına girmiş girmemiş herkes Cumhurbaskanımıza gelmeyen ilanlar ve geçerlilik süresiyle ilgili bir mektup yazıp göndersin.
Organizasyonda mektuplar bugün postaya veriliyor ama bugün gönderme imkanı olmayan ve göndermek isteyen yarın da gönderebilir yeterki ne kadar büyük bir kitle olduğumuzu gösterelim bu sefer.
Bu organizasyon sadece 2016 sınavına girenleri değil ilk defa 2017 sinavina girecek arkadaşlar sizi de ilgilendiriyor sizde bir mektup yazın sayın Cumhurbaskanımıza.Aşağıda facebook grubundan alıntı örnek bir mektup yer alıyor. Sizler değiştirerek kendinize özgü bir mektup yazabilirsiniz.
En altta mektubun gönderileceği adres vardır.
ornek mektup
Mektubun içeriği ; Sayın Cumhurbaşkanımız,
Bizler İİBF mezunu Kpss Alan grubu öğrencileriyiz.2016 Kpssden yüksek puanlar aldık fakat 2015 ve 2017 kpss A puanların geçerliliği 2 yıl olmasına rağmen 2016 kpss A puanı geçerliliği sadece 1 yıl ve Ohal günleri geçirdiğimiz için maliye bakanlığı ilan açmadı.Normal şartlarda her yıl 3000 kişi civarı açılan Gelir uzman yardımcılığı sınavı bile 16 aydır açılmıyor.Bizler 2016 Kpss A puanının tekrar 2 yıla çıkarılmasını ve 2017 Kpss öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı ,Malı Hizmetler Uzman Yardımcılığı,Maliye Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı
Sınavları için ilan açılmasını talep ediyoruz.Kamudan atılan fetocularin yerini vatanına milletine hayırlı kişilerin doldurmasını istiyoruz. Büyük emeklerle Kpssden aldığımız yüksek puanların geçerlilik süresi dolmak üzere ve kurum sınavları açılmadığı için emeklerimiz boşa gidecek. Bu duruma sadece sizin çözüm üretebileceğinizi düşünüyoruz. Taleplerimize ilginizi arz ediyoruz. SaygılarımızlaAlıcı: T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Adres: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe-AnkaraHerkes destek olsun arkadaşlar. Bu sefer sesimizi duyurmayı basaralim.
Saygılarımla,
-
@Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Agor bununla ilgili haber yapın yayalım biz
-
@köyün-ağası akşam bir metin hazırlayıp yapalım hocam
-
@aliveli ben bir köşe yazarına mektubu gönderdim 2000 iibfli de aynı şeyi yazdı sizden haber yapmasını bekliyoruz dedim msj gördü inş haber yapar
-
2000 kişi yazdı diye çok mu abarrtım acaba
-
@köyün-ağası aslında iki bin çok bir sayı değil
-
@köyün-ağası bencede abartı olmamış 2000 kişi fazla bir sayı değil belki 2000 den çok daha fazla mektup gidecek bu süreçte
@aliveli yapacağınız bir haberle 1 hafta 10 günlük süreçte 10 binlerce mektup ulaşır belki -
@barter iibf olunca insan bi şüpheleniyor
-
ssssssssssss
-
@köyün-ağası bu sefer nedeni olmayan bir umut var içimde sanki olacak
-
@barter hadi inş