Kurum sınavları ve Mülakatlar için Ankara da kalınabilecek yerler
-
Arkadaşlar bu hafta sayıştay eleme sınavı başvuruları başlıyor. Başvurularla birlikte özellikle de benim gibi ilk defa Ankara'ya sınava gidecek olanlar için nerde kalacam. ne kadara mal olacak bana acaba gibi sorularda kafamızda dönmeye başladı. Özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlar bizi bu konuda aydınlatırsa seviniriz. Nerelerde kalma şansımız var gecelikleri ne kadar oluyor, kaç gün önceden yer ayırtmak gerekir gibi kafamızdaki bir çok soruyu bu başlık altında tartışalım arkadaşlar
-
@uA1905 şöyle günlügü 30-40 tl olan biryer varmıdır acaba :S
-
valla bende merak ediyorum bakalım tecrübeli abilerimiz arkadaşlarımız toplansında şu başlık altında bilgilendirsin bizi
-
@ncbb 30-40'a bulursan bana da haber ver 60 liradan açılıyor kapı.
-
@escobar_p aslında suriyeliler gibi günlük ev kiralayıp 10 kişi kalalım o zaman 10tl
-
@ncbb o olur bak bir hostel'ı kapatacağız 10 kişiyiz dersek indirim yapabilirler
-
@escobar_p sabah uyandıgımız böbrek dalak nerde diye birbirimize sorarız artık
-
günlük ev kiralama işi aklımızda bizimde yok değil ama ne kadar kişi gelecek onlarında fiyatı bir anda uçmasın fırsat bu fursat hesabaına
-
hocam iyi bir yerde max 120 olsa 5 kişide 24tl yapar
-
mantıklı olan o ama yine de biz piyasayı öğrenelim de o na göre her türlü alternatifi belirleyelim usta ne olsa maliyeciyiz en az maliyet en çok fayda amacımız şöyle detaylı biri açıkla güzel olacak
-
biz iktisadı soru çözmek için değil hayatta uygulamak için ögrendik
-
Besevler metrosunda inince gazi iibf nin karsisinda Turizm Otelcilik Meslek Lisesi nin pansiyonu var 3kisilik odalar biraz otel görünümünden uzak ama yinede güvenilir biyer oldugunu düşünüyorum geçen yıl günlük 30 40tl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam ama cok cabuk dolduğu için önceden iletişime geçmekte fayda var
-
Hocam öğrenci yurtları boş kontenjanlarini kiralar genellikle onlarada bakabilirsiniz.