Nerden bulduklarını bilmiyorum, referans olarak yazmadım. Nasıl bilirsin diye sormuşlar sadece. Adam da beni tanımıyor, bizim pederi tanıyor o kadar yani.
hendesi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
hendesi tarafından gönderilen son iletiler
-
@olcaysancaktar, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@hendesi, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@olcaysancaktar 6 hekimli rapor kabul olmuyor diye birçok paylaşım yapıldı daha önce burda, keşke 30 Temmuz a bırakmasaydınız.
Sayin Hendesi
Bize kabul olmadigina dair teblig edilen bir yazi olmadi. Ki su anda bile bir teblig yok. Idarenin her turlu isleminde bildirim yukumlulugu vardir. Ayrica dedigim gibi bizim durumumuzda sadece ankarada bir suru kisi vardi. Ve bunlardan bazi tanidiklarimda tamamlama yolu yerine dava acma yolunu sectiler. Numune de yasadigim sorundan sonra tamam biz halledecegiz her turlu kolayligi saglayacagiz diye alttan almasalardi. Su anda bende dava acma yolunu secmis olacaktim.Size değil genel olarak söylüyorum;
MSB bununla ilgili bir tebliğ yapmak zorunda değil,
biz istenen bilgi ve formları doğru vermekle yükümlüyüz,
ki herhangi bir yanlışlık veya eksiklikte atamanın geçersiz olacağını en baştan başvuruda belirtmişlerdi. atama geçersizdir tebligatını yapacaklarına, böyle askıda kalıp düzeltme ihtimalimizin olması daha iyi.Buradaki eksiklik dediğiniz gibi hastanelere ait, fakat bunun sebebi de yine kendimizi ifade edemeyişimiz. Gidip sivil memur olarak atandık deyince normal sivil memur prosedürlerini uyguluyorlar (ki normalde olması gereken de bu), fakat ne ilginçtir ki bizden istenen heyet raporu askeri personelle aynı (efor testleri hariç). bütün karışıklıklar bundan. zaten bu tür şeyler nedeniyle atama sürecimiz uzuyor.
-
@olcaysancaktar 6 hekimli rapor kabul olmuyor diye birçok paylaşım yapıldı daha önce burda, keşke 30 Temmuz a bırakmasaydınız.
-
Nerden bulduklarını bilmiyorum, referans olarak yazmadım. Nasıl bilirsin diye sormuşlar sadece. Adam da beni tanımıyor, bizim pederi tanıyor o kadar yani.
-
@er-tuğrul formdaki 3 kişiyi soruyorsanız, yok.
-
ilginç bir güvenlik soruşturması safhası var.
polis müteahhitlik yapan bir köylümüzü arayıp sormuş beni. şaşırdım. -
@er-tuğrul 0312 562 05 43 düşmesi için çokça denemeli, sonrası 28-03
-
@olcaysancaktar branşa göre değişir, diğer kurumlara göreyse aynı branş için az bir miktar yüksek duyumum var
-
@olcaysancaktar bilgi için teşekkürler. fakat kendi adıma 2 farklı kurum için söylediğimden asalet şart.
-
asalet olmadan tayin imkansız zaten, benm öğrenmek istediğim msb bakanlık olarak her ilde temsil ediliyor mu; zamanı geldiğinde geçiş için bu önemli olacak.
28-03 dahiliden 98 defa denedikten sonra sağlık raporumun ulaştığını öğrendim, göndermemize gerek yokmuş bu durumda.
-
@haticey yarın ulaşıp sormaya çalışacağım telefonla