@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kimse kusura bakmasın , mülakatlarda hakkım yendiği yeter , bir de somut bir olayda hakkımı yediremezdim , ayrıca aksaklık ilk olduğunda ne ben ne de bir başkası ayağa kalktı , itirazlar 'sınav başlayacaktır' anonsundan sonra başladı , bu anons yapılırken herkes soruları görmüştü zaten , hiç olmazsa benim girdiğim salonda öyleydi , B2 20 nolu salon . Hatta bi aday sinir krizi geçirdi sistemi yüzünden bayıldı ... Tüm bunlara sebebiyet veren osym suçu bize atarak kurtulamaz , eğer ki olay adli soruşturmaya giderse önce osym yi sorustursanlar , biraksinlar bu benci ve tekelci zihniyeti , 200 liralık fahiş ücretin Ahı çıkmayacak mi sandılar , ciksinlar bakalım işin içinden ... saat 10 da başlayacak iken 9.30 dan 1 dakika sonra sınava alınmayanların Ahı çıkmayacak mi sandılar ... Soru caldirirken hakkı yenen bizlerin ah çıkmayacak mi sandılar .. şimdi hiç boşuna ah vah etmesinler , ya karşı bu dünyayı gariplerin ahı yakar ...
osym 23.59lada sistemi, 10.31lerde kapilari kapatmayi nasil biliyorsa 14.46 da sinavi eline yuzune bulastirmamasi gerektigini de iyi bilecekti. degil 5-10 dakika, dedigim gibi 14.46 itibariyle dahi usulunce adabinca verilmis her tepki haklidir. oyle rica ederim, teknik aksaklik vs kabul edilmez edilemez.