TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. özer.
    Ö
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

özer.

@özer.

34
    İtibar
    251
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

özer. Takip etme Takip Et

özer. tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Kimse kusura bakmasın , mülakatlarda hakkım yendiği yeter , bir de somut bir olayda hakkımı yediremezdim , ayrıca aksaklık ilk olduğunda ne ben ne de bir başkası ayağa kalktı , itirazlar 'sınav başlayacaktır' anonsundan sonra başladı , bu anons yapılırken herkes soruları görmüştü zaten , hiç olmazsa benim girdiğim salonda öyleydi , B2 20 nolu salon . Hatta bi aday sinir krizi geçirdi sistemi yüzünden bayıldı ... Tüm bunlara sebebiyet veren osym suçu bize atarak kurtulamaz , eğer ki olay adli soruşturmaya giderse önce osym yi sorustursanlar , biraksinlar bu benci ve tekelci zihniyeti , 200 liralık fahiş ücretin Ahı çıkmayacak mi sandılar , ciksinlar bakalım işin içinden ... saat 10 da başlayacak iken 9.30 dan 1 dakika sonra sınava alınmayanların Ahı çıkmayacak mi sandılar ... Soru caldirirken hakkı yenen bizlerin ah çıkmayacak mi sandılar .. şimdi hiç boşuna ah vah etmesinler , ya karşı bu dünyayı gariplerin ahı yakar ...

osym 23.59lada sistemi, 10.31lerde kapilari kapatmayi nasil biliyorsa 14.46 da sinavi eline yuzune bulastirmamasi gerektigini de iyi bilecekti. degil 5-10 dakika, dedigim gibi 14.46 itibariyle dahi usulunce adabinca verilmis her tepki haklidir. oyle rica ederim, teknik aksaklik vs kabul edilmez edilemez.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

fizikçiden, biyolojiciden, endüstri muhendisinden vergi müfettişi olunabildigine sahit olan bizler daha cok seye sahit oluruz. coğrafyam gökkusagini kıskandiracak kadar renkli cok sükür.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

bazı arkadaşlar utanmasa ösym nin sınav iptali karşısında "vardır büyüklerimizin elbet bir bildiği" diyecekler. sınav günü salonda olmayanlar, iptal anonsundan önce salondan çıkanlardan sonra; sınava başvuranlar, sınava başvurmayı düşünenler, hatta iibf mezunu olanlar diye iptale dair haklı gerekçeler duyacagımı düşünüyorum artık.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@odtüsbky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Ankarada sınav yerine ulaşım ayrı bir çileydi. Çubuk'a giden yolcular bizim sınava girenler yüzünden 487-3 no'lu otobüse zor biniyordu. 10 dakika kala girdim sınava. Benim gibi emanete eşya bırakıp sınava koşanlar vardı. Karekod okumayınca dili TR'den EN'ye getirdik. Öyle sistem çalıştı. Kimisinin açıldı kimisinin açılmadı. Ben çözmeye başlayalı 2 dakika olmuştu ki herkesle beraber sistem açılıp kapandı ancak birkaç kişide halen sorular açıktı. Alkış protestoları her yerde yankılandı. Sonra sorular yenilensin herkes baştan başlasın dedik ama olmadı. Oradaki bir görevli benim 15. gözetmenlik yaptığım e-sınav ve ilk kez böyle bir şey oluyor dedi. Bağıran çağıran kendini kaybeden milleti gaza getirenler vardı. Normal sınav süresi başladıktan 30 dakika sonra çoğunluğun bilgisayarı çalışıyordu ve süre alıyordu ama herkes ayakta sohbet halindeydi. Tüm sınav disiplini ve kontrolü kaybolmuştu. Bence ösym bu rezaletten sonra ankaradakilere kağıt ortamında sınav yapar. Istanbul ve İzmir sınavları da şu koşullarda iptal edilmeliydi. Istanbuldan gelen arkadaşlarım için çok yazık oldu. Asıl rezalet ise binlerce kişinin yola çıkıp gelmeyen ego'lara ve yolcu kapasitesini aştığı için yolcu alamayan belko'lara binmeye çalışmasıydı. Bence ösym kızılay'a servis ayarlamalı. Ben hayırsever birinin arabasına atlayıp döndüm ama kim bilir oradakilerin kızılaya dönmesi saatler sürecek. Millet eve gelsin, bu başlığa çokça yazacaklar. Oruç tutmadım bugün. Yediğim oruç boşa gitti, çok üzgünüm. Allah bu sınavda mağdur olan herkesin yardımcısı olsun. Ayrıca tüm sorulara baktım. İktisat çok kolaydı. Muhasebeden TMS-1 diye bir soru sormuşlardı. Muhasebemin çok zayıf olduğunu gördüm. Iktisata harcadığım ı emekler de boşaymış. Esnekliği 0 1 arası olan mala ne mal denir diye komik soru mu dersin Qd = Qs yapıp çözeceğin soru mu dersin... hukuklar da çok uzun tuğla gibiydi. Okumadım. Şimdi İstanbul ve Izmir'de girenler ne yapacak, iptal olmazsa bizle eşit şartta olmayacaklar çünkü iktisat hiç seçici değildi. Eğer iptal etseler emekleri boşa gidecek. Bakalım ösym ne yapacak, takviminde boş yer var mi ki?

"Bağıran çağıran kendini kaybeden milleti gaza getirenler vardı. Normal sınav süresi başladıktan 30 dakika sonra çoğunluğun bilgisayarı çalışıyordu ve süre alıyordu ama herkes ayakta sohbet halindeydi."

tüh kardes ya. sessis sedasiz oturup bekleseydik her sey düzelecekti ha.
      vallahi sırf bu yazidan dolayi uye oldum. su cumlelerdeki seviyesiz ve terbiyesizlige bakar misiniz? bagirip cagiran milleti gaza getiren ne demektir yahu? yaziklar olsun.o

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

fatih özatay, mahfi eğilmez, ibrahim kahveci, yahya sezai tezel ya da korkut boratav(kesinlikle ideolojik yaklaşmayınız bu isimlere, zira farklı ekollerden temsilciler seçtim) gibi isimlerin çöpçü sayılıp; yiğit bulut'un büyük ekonomist olarak addedildigi ülkem. nereye böyle?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

kabul etmemiz gerekiyor ki artık, bu ülkede insan aklıyla oynanıyor. delirmemek icin akıllı olmamak gerekiyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@özer bunlar bir şey değil ya yine hizmetli kadrosundan gelmişler, istisnai memur kadrosundan alınıp (örn. özel kalem) daire başkanı yapılanlar var. Belediyelerde ve üniversitelerde özellikle

ne diyelim ki:
      acı ruhun fiyakasıdır (ismet özel)
      ya da
      yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır ( sezai karakoç )
      ya da
      ama belli ki sonudayız her şeyin ( edip cansrver )

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@özer
      eyyy özer!
      göklerden gelen bir karar vardır :))

ey yesil sarıklı ulu hocalar
      bunu bana öğretmediniz.
      bunu bize ögretmediler hakikaten abiler... 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Arkadaşlar,

Ben de Esenboğada sinava girdim. Daha once kaymakamlik ve sayistay sinavlarini ilk 20-30larda derece ile kazanan ve mulakatlarda elenen biri olarak yaziyorum. Oncelikle musvette barkodunun okunamamasi sıkıntı oldu ve bazi arkadaslar geride kaldi. Barkod okunmasi sorunu sinav basladiktan 3-4 dakika sonra çözüldü ancak sorunu erken çözenler 3-4 dakika önde baslamis oldu ve adaletsizlik dogdu. Sonrasinda sistemler kapandi tekrar acildi vs surec iyice mahvoldu. Sinavin iptal olacagi artik ilk dakikalarda kesinlesmisti. Ama tum bu surecte daha 1inci saniyede olaylari provoke etmeye calisan (nacizane kanaatim bilgi seviyeleri kazanmaya yeterli olmayan) kisiler mevcuttu. Bu olaylar malzeme oldu ve gozetmenlere hukumete kurumlara hakaretler sovmeler sloganlar (1 mayis emekciler vs gibi) basladi. Bunlar insani hakliyken haksiz duruma düşürüyor. Ifadelerimizi nefret dili ile degil saygi cercevesinde yapmaliyiz. Bimer cimer basvurularinda ise isteklerimizi kisa net öz yapmaliyiz.

1. Tum sinavlarin iptali
      2. Masraflarin ödenmesi
        Seklinde.
        Hepimize gecmis olsun

İleti kaldırılmıştır.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@kaymakam3838, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@Kaymakam3838 ve @özer ikili tartışmanızı özelde sürdürün arkadaşlar.

İkili tartisma yok. Ben gayet yapici ileti yazdim. Adam bana koyun demiş adamin iletisini kaldirmiyorsun. Benim iletimi kaldiriyorsun. Yazdiklarimin hicbirinde hakaret yok ancak adminsen hakkaniyeti sagla bi zahmet. Saglamiyorsaniz benden bir ileti daha gelmez rahat olabilirsiniz.

sevgili admin ve sinav adayi arkadas farkinda degiller sanirim. ortada alkislanmasi gereken bir sey varken ve ben kendimi de koyun diye yaftalamama ragmen neden ozele gidecekmisiz ki? cesaretle hep bir agizdan dur dememiz icin belki de osym tarafindan ceza verilmesini goze alip aslinda hepimiz icin ses cikarmis bir iki kisi hakkinda ileri geri konusulmasi cok canimi sikti. dedigim gibi sinavi terketmeme ayibini kendime halen yakistiramiyorum ben hepsi bu.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

özer. tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@v_for_vendetta, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@özer sağlam bir çalışma olmuş üstadım emeğinize sağlık

tesekkur ederim üstad. bugun 2 saatimi bu olaya verdim valla. cunku p3 puanima bakinca 124binlerdeyim degil 3750 kisi 37.500 cagirsalar işim yaş dedim 🙂
      iibfli aday sayisina da tek tek bakarak 120 puan turune p9 da rastladim. bahsettigim arkadaslarla iktisat puanlarimizden arindirinca p3 puanimiza yakin farklar kaldı. ve dedigim gibi en son hesaplarımla 75.7 leri rahat görecegine ikna oldum. bu matematiksel kaba analizle 75.7 leri goruyorsa dedigim gibi duser bu bence daha da insallah.

KPSS B içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

sevgili dostlar gk gy si benden iyi fakat iktisati benden kotu bir arkadasin 2016 p9 puanlari ile kendimin 2016 p 9 puanlarini sonra da iktisati benden iyi gk gy si benden kotu bir arkadasin p9 puanlarini kiyasladim. neden boyle bir sey yaptim p3 teki iibf li oranini goremedigimiz icin. neden p9 puan turunu kullandim enngenis iibf li aday sayisi p9 puan tururunde gozukuyor. mesela p14 de sadece isletmeciler icin isletme puan turu gk gy puanina ekleniyor ve aday sayisi daha az ya da p120 puaninda sadece ceko puani ve gk gy hesaplaniyor ve aday skalasi iktisat puan turune gore daha zayif. yani sanirim p9 puan turundeki aday sayisi en dogru sonuca ulasmakta kullanilmasi gereken en genis bant.
      sonuc olarak bir onceki alimda 77.4 olan dip puandan baslamak suretiyle eger 77.4 ten yuksek puanli herkesin yerlestigini ve tercihte bulunmayacagini varsayarak, ki boyle bir sey soz konusu elbette olmaz ama net matematiksel rakami 75.75 gibi bir deger buldum. tabi bu sadece iibf li adaylara gore bir tahmin. 2016 dan beri yerlesenler, yas kisiti, boy vs degiskenler eklenince hakikaten 75 ya da 74 ler mumkun gibi gozukuyor.
      yaptigim analizde ozet olarak yakaladigim sey p3 puan turunde 2.3 puan yaklasik 50bin kisiye tekabul ediyorken bu rakam iibfliler arasinda degerlendirilince 4500 kisiye tekabul ediyor. tabi ki cok kaba bir hesap. nerede yogun yigilma var bilinmez.

KPSS B içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@fagam91, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@rintintin hele ki muhafaza için 84 ün aşağısını da zor görüyorum.

son 300 kisilik alimda 77.4 ile kapatmis muhafaza. dalga mi geciyorsunuz?

KPSS B içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@özer
      eyyy özer!
      göklerden gelen bir karar vardır :))

ey yesil sarıklı ulu hocalar
      bunu bana öğretmediniz.
      bunu bize ögretmediler hakikaten abiler... 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@özer
      şuradan

bakabilirsin.

"bir utanmak hissi ver gaip hazinenden bize" diyen m. akif ile başlayip
      dunyaca unlu yönetmen ingmar bergman sözüyle utancımı noktalamak isterim:
      "utanarak başlamak, utanmadan susmak."

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@özer bunlar bir şey değil ya yine hizmetli kadrosundan gelmişler, istisnai memur kadrosundan alınıp (örn. özel kalem) daire başkanı yapılanlar var. Belediyelerde ve üniversitelerde özellikle

ne diyelim ki:
      acı ruhun fiyakasıdır (ismet özel)
      ya da
      yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır ( sezai karakoç )
      ya da
      ama belli ki sonudayız her şeyin ( edip cansrver )

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

odacıyı, şoförü memur - müdür yapan ulkeden ne beklenir ki.

müdür de olmuşlar mı yahu?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

kabul etmemiz gerekiyor ki artık, bu ülkede insan aklıyla oynanıyor. delirmemek icin akıllı olmamak gerekiyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

fatih özatay, mahfi eğilmez, ibrahim kahveci, yahya sezai tezel ya da korkut boratav(kesinlikle ideolojik yaklaşmayınız bu isimlere, zira farklı ekollerden temsilciler seçtim) gibi isimlerin çöpçü sayılıp; yiğit bulut'un büyük ekonomist olarak addedildigi ülkem. nereye böyle?

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.

fizikçiden, biyolojiciden, endüstri muhendisinden vergi müfettişi olunabildigine sahit olan bizler daha cok seye sahit oluruz. coğrafyam gökkusagini kıskandiracak kadar renkli cok sükür.

KPSS A içinde yayımlandı
      Ö
      özer.