Arkadaşlar geçmiş yılların taban puanlarına ulaşabilen var mı?
ysldyg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
eski puanlarımı girdiğimde virgülüne kadar aynı çıkmıştı.
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sinavsinavv hocam açıklama kısmında abcd eskenar dortgendir vs. vs. diyordu. soruda da (uyduruyorum harfleri) abce dörtgeninin cevresi nedir? diyordu. Ben böyle hatırlıyorum
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@rintintin benim de olmuştu parayı yatırdıktan bir gün sonra düzeldi
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@öznurup ben girdim. Öncelikle kapıda sizi karşılayan ve yönlendiren çok güleryüzlü ve sıcakkanlı gövrevliler var. Mülakat heyeti de aynı şekilde ve sohbet havasında geçiyor. Aile, okul vs . Teorik bilgi sormadılar.
-
@sikilaccisamatha farklı sayılar olması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 9.4.1=6.3.2 bu durumda 8 olmaz zaten
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@casanov size katılıyorum. Şuan sıfırım sanki çalışmamışım gibi hissediyorum
ysldyg tarafından gönderilen son iletiler
-
@merveeakn Merhabalar. Sohbet havasında olduğu için ben de olumlu olumsuz herhangi bir izlenim alamadım malesef. Mülakat heyeti 4 kişiydi yaklaşık 20 dakika sürüyor. Mülakatım 9 daydı. Toplam 6 kişi 9 grubu için bekliyorduk. Ben 4. Sırada girdim. Sırayla aldıkları için bana sıra 10 gibi geldi 10.20 gibi çıktım. Size de başarılar diliyorum
️
-
@serhat5310 bence de. Girecek arkadaşlar kaç gündür gruplardan da takip ediyorum. Bilgi sorulan arkadaşa denk gelmedim genelde herkesin rahat geçmiş . Ayrıca kapıdaki görevliler de sizi tanımaya yönelik bir mülakat olduğunu belirtip heycanlanmamanız gerektiğini söylüyorlar. Herkes de çok güleryüzlüydü, ilgiliydi. Güzel bir deneyim kattı bana. Bu yüzden rahat olun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
️
-
@fatos önceki alım alan sınavıyla olmuştu çünkü. Alandan sormaları sizce de normal değil mi ? . Bu sınavda benden önce giren bir sürü kişiden de duyduğum kadarıyla hatta farklı iller dahil aynı şekilde sohbet havasında geçmiş
-
@öznurup ben girdim. Öncelikle kapıda sizi karşılayan ve yönlendiren çok güleryüzlü ve sıcakkanlı gövrevliler var. Mülakat heyeti de aynı şekilde ve sohbet havasında geçiyor. Aile, okul vs . Teorik bilgi sormadılar.
-
RE: cte idare memuru alım ilanı 2019
Ben 11'de başvurumu yaptım 6430lardaydı
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Hocam sayı belirli mi ?
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
@sim hocam telefona fotoğraf boyutlandırıcı uygulama indirip ,boyutlandırabilirsiniz
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
@yamtar ben bu sorunla karşırlaşmadım ikametgahım başka şehirde tercihim başka şehir. Özgeçmiş-iletişim bilgilerinde tercih ettiğim şehirdeki adresi yazmıştım. İletişim bilgilerinize tercih ettiğiniz şehri yazsanız olmaz mı ki
-
@sikilaccisamatha farklı sayılar olması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 9.4.1=6.3.2 bu durumda 8 olmaz zaten