@sim Ben internette hiç 2018 şeklinde görmedim hocam, Adli-İdari hep 2017 olarak var. Yayıneviyle gorustugumde de Ekim sonları demişlerdi onu bekliyorum.
ikircikk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
ikircikk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@zeynepb-1095 Arkadaşlar selamlar öncelikle. Ben ilk gün girdim mülakata. Mülakat sonunda, komisyon sonuçların 1-1 buçuk ay sonra açıklanacağını söyledi. Dolayısıyla bu sürenin doğru olduğunu düşünüyorum. Kendimizi en az 1 ay için hazırlayalım bence, beklemek zor
Herkese başarılar. -
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hayırlısı035 En azından yökdil geçerliliği de eklenirse birçok aday için de başvurma imkanı doğabilir.
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@misirabbas Hocam çok sağ olun. Ben nerede yanlış yaptığımı tespit etmeye çalışıyorum. Anladım ki ben sorulara yeterince önem vermedim. Sağlık olsun, bu da bana ders olsun. Katkınız için teşekkürler, umarım mülakatınız istediğiniz gibi geçer
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@frekoza06 Tebrikler, hayırlı olsun hocam. Çalışma stratejinizi bizimle paylaşır mısınız? Soru? Konu? Kanun? En çok hangisine odaklandiniz?
-
@sim Ben internette hiç 2018 şeklinde görmedim hocam, Adli-İdari hep 2017 olarak var. Yayıneviyle gorustugumde de Ekim sonları demişlerdi onu bekliyorum.
-
@corleone Tensip.. Ancak gunceli ay sonunda çıkacakmış.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Guy tag birlendi mi?
-
RE: GUY SAKARYA
4'te 4 80+ gidiyoruz ( 74-5 kapatır tahminim aşırı iyimsermiş anlaşılan )
Ben de 15-20 yanlış gibi saydım. -
Peki sizler kaç yaptınız? Kendi aramızda bir ölçüp tartsak mi
-
@davetsiz İstanbul yazan arkadaşların daha yüksek yapacağını düşünüyorum. Gördüğüm, konuştuğum kadarıyla İstanbul 78-9 civarı olursa Sakarya da 75-4 olabilir. Tabii sadece iyimser bir tahmin..