Arkadaşlar alanda 47 doğru beklerken 43 doğru geldi.Başka böyle bir sorun yaşayan varmı
sayıştayzede
@sayıştayzede
sayıştayzede tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar spk nın yakın tarihlerdeki sorularına ulaşabildinizmi bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu
sayıştayzede tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Arkadaşlar bende mülakata kalmışım.Mülakata nasıl hazırlanmalı tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
-
@kalendermeşreb Cevapladığınız için teşekkürler Peki testte alınan puanların klasik bölüme etkisi olucak mı ayrı ayrı mı hesaplanacak
-
Arkadaşlar alan testinde baraj varmıydı Puanlama hakkında bilgisi olan var mı
-
RE: 2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar spk nın yakın tarihlerdeki sorularına ulaşabildinizmi bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha. Hocam dolaysız vergi sorusunda bende sürekli olmasıdır şıkkını işaretledim sizin gibi düşündüğüm için.Ancak daha sonra düşündüğümde hangisi dolaysız vergilerin ortak özelliğidir demiyor soru bu yüzden cevap doğru gibi.Objektif bir dolaysız vergi varsa tabi o zaman cevap hiçbiri olur internette araştırdım kurumlar vergisine objektif diyen bir kaç site var oda çok net değil
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@yorgan1071 hocam benim puanımı1 puan fazla hesaplamışsınız tabi inşallah sizin yazdığınız çıkar
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@numerusclauses haklısınız tekrar ve eksik konulara bakmak daha mantıklı sizede iyi çalışmalar
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@numerusclauses teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için günde 200 soru az gerçekten kütüphane daha faydalı olacak gibi