@oa80 hocam inşallah dediğiniz gibi olur adam ilk kez giriyorum diyor 60 alan yazıyor hangi ara hmk yi öğrendin bu sınav sistematik çalışma ihtiyaç i olan bir sınav kaymakamlık ve Sayıştay içinde aynısı olmuş
eren511 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadaşlar iyi günler bu yıl sınavda mi bir kolaylık vardi yoksa sınava girenler netlerin de gerçek dışı beyan da mı bulunuyor merak ediyorum
-
Ya herkes alandan 55 üzeri yapmış sanırım bu yazılanlar doğru ise bu sınav minimum 83 ile kapatir arkadaşlar daha yazmayanlar var kim gelse en az 57 ile açıyor kapıyı ben 2016 sınavını da gördüm aman aman fark yok zorluk derecesi olarak neyse ben fazla beklenti içini girmeme karari aldım 60 20 ile herşey gönlünüzce olsun
-
@dzndr hocam herşey gönlünüzce olsun inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız yazılanları görünce umutsuzluk yeşeriyor daha yazmayanlarda var diye ama kaymakamlık ve satıştayi kazanan arkadaşım var o da sizin gibi söyledi inanma yazılanlara diye
-
Hayatımda ilk defa böyle birseyle karşılaşıyorum eğer böyle giderse 300kisi 65 20 olacak
-
Ya bir türlü su netlere inanasim gelmiyor 2016 da 10. Olan bir arkadaş bu yıl 60 23 yaptı dediler herkesin neti nerdeyse en az onun kadar bazıları hatırlamadığını doğru kabul ediyor ama eğer böyle ise şahsi kanaatim arkadaşlar 59 20 diyorum inşallah daha düşük kapatır
-
@fc-real-gdp doğrudur hocam kişiler gününde de olmayabilir ya da her sınavın ayrı bir çalışma sitili var herkesin bana göre ortalama nin üstünde netler söylemesi hiç samimi gelmiyor şahsi kanaatim Sayıştay ve kaymakamlık sınavını kazanan arkadaşım bu sosyal paylaşım sitelerindeki bilgileri n samimi olmadığını söyledi onlara kalsaydı ben barajı gecemiyordum diyor
-
@minikistan hocam iki alternatif var yazılanlar doğru ise yüksek kapatacak benim tahminim 59/20 gibi ikinci olarak Listede yanlış larini doğru kabul eden kesim varsa bana öyle geliyor şahsen var gibi o zaman 2016 yılı ile paralel bir yerde kapatabilir
-
@dzndr hocam büyük bir çoğunluğu yalan söylüyor karakter noksanlığı var büyük bir ihtimal sizin yazdığınız neti görüyor alt da kalmamak için yalan söylüyor
eren511 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar son tahminleriniz nedir 300. Kişinin puanı ne olur cevreniz ve liste nin son durumuna göre herşey gönlünüzce olması dileğiyle
-
@dzndr hocam büyük bir çoğunluğu yalan söylüyor karakter noksanlığı var büyük bir ihtimal sizin yazdığınız neti görüyor alt da kalmamak için yalan söylüyor
-
Çok merak ediyorum bu sınavın kaç ile kapatacagini yazılan netler doğru ise hiçbir sozum yok yüksek kapatacagi belliydi deriz ama yok hersene kapattığı yerde kapatırsa kasıtlı yere yanlış beyanda bulunan kişiler bence bu sınavlara bir daha girmesin yaşını başını almış kisileriz özellikle hakimlik gibi sinavlara bahsediyorum hiç yakışmıyor
-
Arkadaşlar inşallah listedeki tüm arkadaşlar samimidir yanlışlarıni doğru kabul etmemişlerdir ya da hatirlamadiklarini bu listeyi doğru kabul edersek büyük bir ihtimal 58 21/22- 59 20 girme ihtimali var şahsi kanaatim dir inşallah daha da düşük kapatır
-
@minikistan hocam iki alternatif var yazılanlar doğru ise yüksek kapatacak benim tahminim 59/20 gibi ikinci olarak Listede yanlış larini doğru kabul eden kesim varsa bana öyle geliyor şahsen var gibi o zaman 2016 yılı ile paralel bir yerde kapatabilir
-
@hakimikaymakam hocam size göre baraj ne olur tahmini bir düşünceniz var mi
-
@fc-real-gdp doğrudur hocam kişiler gününde de olmayabilir ya da her sınavın ayrı bir çalışma sitili var herkesin bana göre ortalama nin üstünde netler söylemesi hiç samimi gelmiyor şahsi kanaatim Sayıştay ve kaymakamlık sınavını kazanan arkadaşım bu sosyal paylaşım sitelerindeki bilgileri n samimi olmadığını söyledi onlara kalsaydı ben barajı gecemiyordum diyor
-
@hakimikaymakam hocam geçmiş mesajlara bak bir arkadaş 5 tane arkadaşin netlerini yazmıştı 60 23 yapan arkadaşım (şu an beklediği neti söylüyor ) 2016 nin 10 demişti
-
Ya bir türlü su netlere inanasim gelmiyor 2016 da 10. Olan bir arkadaş bu yıl 60 23 yaptı dediler herkesin neti nerdeyse en az onun kadar bazıları hatırlamadığını doğru kabul ediyor ama eğer böyle ise şahsi kanaatim arkadaşlar 59 20 diyorum inşallah daha düşük kapatır
-
@kafes66 hocam ben 59 20 60 20 gibi bekliyorum yüksek mi bekliyorum bilmiyorum ama