@yorgun teşekkür ederim kardeşim
boandbo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Arkadaşlar 3. Kez diyorum siteye yeni üye oldum listeniz için. Katılım artsın diye... e dolayısıyla tartışmalarınıza da şahit olmuş oldum. Ve çok şaşkınım gerçekten. Bırakın itiraz eden etsin. Bunu neden tartışma konusu yapıyorsunuz? Değiştirebilme şansınız var mı? Yok. Referans olayı ve sistem hakkında yazanlar olmuş. Keşke her konuda böyle hassasiyet gösterilse dedim ama şuna da eminim o arkadaşlar eline fırsat geçse kullanmaktan geri durmayacak zamanında bunlara da şahit oldum. Birbirinizi kırmayın boş tartışmalarla. Çünkü insan. İnsan
-
@kafes66 81 82 puan mı dedi cidden
boandbo tarafından gönderilen son iletiler
-
@meliss face grubundan hiç bir sebep yokken çıkarılmışım ve engellenmişim. Takip edemiyorum. Bugün veya yarın için ihtimal var mı?
-
@kafes66 81 82 puan mı dedi cidden
-
@yorgun teşekkür ederim kardeşim
-
@yorgun hocam şimdi önümüzdeki test sınavı için hem muhasebe hem de ticaret lazım değil mi ? İlk defa deneyeceğim de pek bilgim yok. Ayrıca Erol hocanın analiz iktisat kitabı hakkında bilgin var mı ?
-
@timuçin ne demek helal olsun tanımayız birbirimizi. Söylediklerinin büyük bir kısmına da katılıyorum. Ancak kutsala indirgenemeyecek kadar basit işler bunlar benim için. Sakın yanlış anlama. Kal sağlıcakla:)
-
@timuçin yazdıkların beni rahatsız etti kardeşim.
-
Arkadaşlar 3. Kez diyorum siteye yeni üye oldum listeniz için. Katılım artsın diye... e dolayısıyla tartışmalarınıza da şahit olmuş oldum. Ve çok şaşkınım gerçekten. Bırakın itiraz eden etsin. Bunu neden tartışma konusu yapıyorsunuz? Değiştirebilme şansınız var mı? Yok. Referans olayı ve sistem hakkında yazanlar olmuş. Keşke her konuda böyle hassasiyet gösterilse dedim ama şuna da eminim o arkadaşlar eline fırsat geçse kullanmaktan geri durmayacak zamanında bunlara da şahit oldum. Birbirinizi kırmayın boş tartışmalarla. Çünkü insan. İnsan
-
@kubra111 sırf listeniz için üye oldum almamışsın hocam 22 56