Bakanlıkların bu rahatlığı nerden geliyor , binlerce kişiyi mağdur etmeleri hoşuna mı gidiyor bir ilan paylaşmak bu kadar zor olmaması lazım bu sene ibbf 'den doğru düzgün alim olmadı en cok mezun olan bölüm olmasına rağmen insanlar ne yapacaklarını şaşırdı tek sorunumuz suriye , atama yok , işsizlik yüksek kimsenin umurunda değil ki
yigit06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@albertcamus sgk müfettiş halen açıklanmamış , çok tuhaf ya 1 yılı geçmiş halbuki
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@Mehmetemir hangi fakülteden mezunsunuz ve kpss 'den kaç aldınız acaba ? Tebrik ederim hayırlı olmasını temenni ederim
-
RE: Kpss a mı yoksa b mi
@paretowilfredo tekrardan teşekkürler alışık değilim bu kadar hızlı mesajlara şaşırdım siz oldunuz mu acaba?
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam yenilere yardımcı olduğunuz için büyük bir incelik bu
-
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam bende 6.000 alıyordur diye sanıyordum uzman denetmen, hüsrana uğradım
yigit06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
@yigit06 Giriş şartı sadece 75 puan ve üstü mu olması lazım yoksa kaymakamlık sınavı gibi herkes girebiliyor mu
-
@dibace kpss den 75 almak yeterli mi yüksek puan kpss nin bir önemi olur mu guy sınavında ?
-
Selamlar, kpss alan sınavına girdikten sonra iyi puan elde edip guyun yazılı sınavına mı girecegiz ben direk mülakat diye biliyordum da ?
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Başkan71 daha önce memuriyeti olanlar kac dereceden başlıyor peki ?
-
@NeverLetGo para almıyorlar mı eğitim de ?
-
@Başkan71 7030 kaç yıllık kaymakam maaşı ?
-
@Başkan71 Efenim peki adaylığı biten 1 yıllık kaymakam maaşı ne kadar acaba bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
-
@ömerhayyam teşekkür ederim 2020 mi 6000 tl ? aday kaymakam maaşı mı
-
Merhabalar 1 yıllık kaymakam maaşı ne kadar? bilen kişiler cevap verebilir mi saygılar selamlar
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@gencbiraday Teşekkür ederim cevap için son olarak kaymakam mülakatlarini kazanan son kişi kaç puan ile kapattı biliyor musunuz ?